Starz gunt 'Vida' een tweede seizoen

Starz gunt 'Vida' een tweede seizoen

Het verhaal van de twee Latina zusjes gaat verder!

Geoffrey Ketels, 13 juni 2018 om 16:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de Verenigde Staten is de serie 'Vida' van Starz één van de best onthaalde en best bekeken series van de voorbije periode. Het is dan ook niet zo vreemd dat het drama van Starz snel nadat het eerste deel werd afgeklokt kon rekenen op de bekendmaking van een vervolg. Ondanks het feit dat het eerste seizoen amper bestond uit 6 afleveringen die samen goed waren voor niet meer dan 3 uur aan televisie wisten de Latina zusjes Emma en Lyn duidelijk toch heel wat harten te veroveren.
In de serie 'Vida' maken we dus kennis met de zusjes Emma en Lyn welke worden gespeeld door Mishel Prada en Melissa Barrera. De beide zussen kiezen er na de dood van hun moeder voor om terug te keren naar hun geboorteplaats East Los Angeles waar ze uiteindelijk de beslissing zullen nemen om niet alleen de bar die hun moeder hen heeft nagelaten te herstellen, maar ook het appartementencomplex te runnen die ze nu bezitten.

Ongetwijfeld kijken heel wat mensen nu al uit naar wat het tweede seizoen van deze reeks allemaal nog voor hen zal in petto hebben. Ben jij daar één van?

Bron: TV.com

Lees meer over: Starz, Vida, serie

Populair nieuws