Eerste trailer elfde seizoen 'Doctor Who'!

Eerste trailer elfde seizoen 'Doctor Who'!

Eindelijk nieuwe beelden van de eerste vrouwelijke Doctor.

Jim Pedd, 15 juli 2018 om 19:34

Er is lang op gewacht, maar eindelijk is er dan een trailer voor het elfde seizoen van BBC-hitserie Doctor Who. Centraal in de beelden staat de nieuwe Doctor, gespeeld door Jodie Whitaker. Daarmee zien we voor het eerst meer materiaal van de eerste vrouwelijke Doctor.
Vorig jaar juli werd Whitaker als Doctor onthuld tijdens de finale van het Wimbledon tennistoernooi. Vervolgens duurde het een jaar voordat er eerste beelden kwamen. Mooi, want voor het eerst krijgen we een vrouwelijke Doctor en naar het schijnt heeft de BBC showrunner Chris Chibnall alle tijd van de wereld willen geven om de nieuwe reeks zo goed mogelijk vorm te geven.

Een synopsis is er niet voor het nieuwe seizoen, maar Chibnall noemde de nieuwe Docotr al eens “de beste vriend je je kan wensen om als gids te dienen voor een reis door het universum.” Uiteraard gaat de Doctor weer met een aantal companions avonturen beleven: zij worden gespeeld door Bradley Walsh, Tosin Cole en Mandip Gill.


Lees meer over: Doctor Who, BBC, Trailer, Seizoen 11, Jodie Whitaker, Chris Chibnall, Bradley Walsh, Tosin Cole, Mandip GIll

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws