Foto's van de helden uit de 'Walking Dead'-series

Foto's van helden 'Walking Dead'-series

Daryl Dixon en Alicia.

Bram de Groot, 15 juli 2018 om 16:34

In oktober keert The Walking Dead terug voor het negende seizoen en tot die tijd kunnen de zombieliefhebbers zich vermaken met Fear the Walking Dead. Deze 'companion series' gaat midden volgende maand verder met het tweede deel van het vierde seizoen. Via Entertainment Weekly verschenen foto's van twee personages uit Walking Dead-series.
Als eerste de eerste foto van de nieuwe voornaamste hoofdrolspeler Norman Reedus (Daryl Dixon) die in seizoen 9 van The Walking Dead de lead overneemt van Andrew Lincoln. Hij zal naar verluidt de serie in het eerste deel verlaten als Rick Grimes. Ergens in oktober debuteert het nieuwe seizoen.De foto uit Fear the Walking Dead is van actrice Alycia Debnam-Carey als het personage Alicia, de enige overlevende van de Clarks / Manawas- familie. En er is ook nog een foto van Morgan Jones, gespeeld door Lennie James. Hij debuteerde eerder in de hoofdserie. Op 13 augustus gaat Fear the Walking Dead verder op AMC.
Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 9, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Fear the Walking Dead, Alycia Debnam Carey

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws