'Ratjetoe' keert terug op Nickelodeon

'Ratjetoe' keert terug op Nickelodeon

Tommy en zijn maten zijn nog niet klaar.

Jim Pedd, 18 juli 2018 om 08:00

Vijftien jaar lang was Ratjetoe, ook wel bekend als Rugrats te zien. De animatieserie was tussen 1991 en 2006 te zien en keert nu terug naar televisie. Nickelodeon heeft zesentwintig afleveringen én een live-action film besteld bij Paramount Players.
De productie van de nieuwe serie is al begonnen. Arlene Klasky, Géabor Csupó en Paul Germain, de bedenkers van de serie, keren terug als uitvoerend producenten. Verder wordt de film omschreven als een live-action film met CGI-personages. Dat moet ook wel, want de serie draait om een stel baby’s die allerlei avonturen beleven.

Nickelodeon-baas Sarah Levy over de serie: “Ratjetoe is zonder meer een van de meest gevierde cartoons in de geschiedenis van televisie en we kijken ernaar uit om een heel nieuw publiek kennis te laten maken met deze iconische personages. Wat in 1991 gold, is vandaag de dag nog altijd waar: kinderen zijn gefascineerd door de wereld van baby’s. We kunnen niet wachten tot kinderen van vandaag kennis kunnen maken met Tommy, Chuckie en hun vrienden.”

Lees meer over: Rugrats, Revival, nickelodeon, Arlene Klasky, Geabor Csupo, Paul Germain

Populair nieuws