search

Ons nieuws van woensdag 18 juli 2018

Jenna Dewan in tweede seizoen 'The Resident'
Series / Nieuws

Jenna Dewan in tweede seizoen 'The Resident'

De actrice krijgt het behoorlijk druk de komende tijd...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De actrice Jenna Dewan zal te zien zijn in het tweede seizoen van de Fox-serie 'The Resident'. Dat heeft Fox zelf bekend gemaakt. Dewan kruipt in de huid van 'Julia Lynn', een voormalige danseres die herstelde van een zware blessure met de hulp van een medisch toestel.

Nu ze haar leven te danken heeft aan een dergelijk toestel is ze gepassioneerd om ook andere mensen die nood hebben aan soortgelijke hulp bij te staan. Naarmate het seizoen vordert wordt ze echter geconfronteerd met een gebrek aan transparantie in de verkoop van medische toestellen waardoor ze enkele gevaarlijke geheimen blootlegt.

Dewan krijgt het de komende tijd behoorlijk druk. Haar rol in 'The Resident' is namelijk niet de enige waar ze zich voor op mag maken. Binnenkort is ze namelijk ook te zien in de Netflix reeks 'Mixtape'. Interessant detail, het betrof hier in eerste instantie een Fox pilot. Ben jij een fan van de mooie Jenna Dewan en kijk jij er ook al naar uit om haar terug op het kleine scherm bezig te zien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helena Bonham Carter op nieuwe foto's 'The Crown' seizoen 3
Series / Foto's

Helena Bonham Carter op nieuwe foto's 'The Crown' seizoen 3

Een andere nieuwe toevoeging aan de serie is acteur Ben Daniels als Anthony Armstrong-Jones.

Netflix heeft vandaag meer foto's vrijgegeven van het derde seizoen van Netflix-serie The Crown. Gisteren gaf de streamingdienst al een eerste foto van Olivia Colman als koningin Elizabeth vrij, wat nu gevolgd wordt door afbeeldingen van Helena Bonham Carter en Ben Daniels als respectievelijk prinses Margaret en Anthony Armstrong-Jones. Carter en Daniels nemen de rollen over van Vanessa Kirby en Matthew Goode. Je kunt de foto's hieronder bekijken.

In het derde seizoen van The Crown zien we naast de eerder genoemde Colman, Carter en Daniels ook Tobias Menzies, die de rol van prins Philip overneemt van Matt Smith. Josh O'Connor en Erin Doherty zullen op hun beurt de rollen van prins Charles en prinses Anne spelen.

Volgens bedenker Peter Morgan speelt het derde seizoen van The Crown zich af tussen 1964 en 1972 en zullen grote gebeurtenissen uit de Britse geschiedenis de revue passeren., waaronder de affaire die prinses Margaret had met Roddy Llewellyn, de opkomst van Margaret Thatcher en de introductie van Camilla Parker Bowles. Seizoenen 3 en 4 worden trouwens achter elkaar gefilmd. Het derde seizoen wordt in 2019 beschikbaar gesteld door Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' krijgt live-action serie van The CW!
Series / Nieuws

'Batwoman' krijgt live-action serie van The CW!

Het personage wordt vermoedelijk onthuld in de Arrowverse-crossover.

Nadat het bestaan van het personage al geteased werd in de aanloop naar de jaarlijkse crossover van het Arrowverse, worden onze vermoedens bevestigd. Er komt een live-action serie rond Batwoman. Ditmaal overigens geen heteroseksuele heldin, maar eentje die lebisch is. The CW heeft Caroline Dries aangesteld als showrunner, en een pilot besteld.

Een synopsis is er ook al:


"In de serie beschermt Kate Kane, bewapend met een gevoel voor sociale rechtvaardigheid en een passie voor het uitdragen van haar mening, de straten van Gotham als Batwoman, een lesbische en zeer goed getrainde straatvechter die de criminele wederopstanding in de stad wil stoppen. Maar noem haar nog maar geen held. In een stad die wanhopig is om een redder, moet Kate eerst haar eigen demonen overwinnen, alvorens ze toe kan geven aan de roep om een redder van Gotham."

Er is nog geen actrice gecast voor de rol, maar binnenkort gaan de opnames van de crossover van het Arrowverse van start. Naar het schijnt zal Batwoman daarin onthuld worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komen de Whisperers naar 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Komen de Whisperers naar 'The Walking Dead'?

De casting van een actrice wijst er wel op.

Actrice Lauren Ridloff is gecast in het negende seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Zij gaat de rol van Connie spelen, een overlever die in nummer 127 van de comics debuteerde. Haar casting maakt onderdeel uit van wat door showrunner Angela Kang omschreven werd van een plan waarbij vrouwelijke personages meer onder de aandacht komen.

Het negende seizoen van de serie springt vooruit in de tijd en belooft heel anders te worden. Niet alleen vertrekt acteur Andrew Lincoln als hoofdpersoon Rick, ook wordt Norman Reedus' Daryl Dixon de nieuwe hoofdpersoon. Verder zal de serie vermoedelijk naar Washington D.C. reizen.

Dat is een interessante ontwikkeling, want Connie maakt in de comics deel uit van een groep overlevenden die geleid wordt door ene Magna. Zij wonen in Washington en reizen samen met Rick en de rest naar Alexandria. Belangrijker nog: in de comics voegen zij zich bij een militie die het opneemt tegen de Whisperers, een groep schurken die zich vermomt als Walkers. Wellicht komen die dus snel naar de serie…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ratjetoe' keert terug op Nickelodeon
Series / Nieuws

'Ratjetoe' keert terug op Nickelodeon

Tommy en zijn maten zijn nog niet klaar.

Vijftien jaar lang was Ratjetoe, ook wel bekend als Rugrats te zien. De animatieserie was tussen 1991 en 2006 te zien en keert nu terug naar televisie. Nickelodeon heeft zesentwintig afleveringen én een live-action film besteld bij Paramount Players.

De productie van de nieuwe serie is al begonnen. Arlene Klasky, Géabor Csupó en Paul Germain, de bedenkers van de serie, keren terug als uitvoerend producenten. Verder wordt de film omschreven als een live-action film met CGI-personages. Dat moet ook wel, want de serie draait om een stel baby's die allerlei avonturen beleven.

Nickelodeon-baas Sarah Levy over de serie: "Ratjetoe is zonder meer een van de meest gevierde cartoons in de geschiedenis van televisie en we kijken ernaar uit om een heel nieuw publiek kennis te laten maken met deze iconische personages. Wat in 1991 gold, is vandaag de dag nog altijd waar: kinderen zijn gefascineerd door de wereld van baby's. We kunnen niet wachten tot kinderen van vandaag kennis kunnen maken met Tommy, Chuckie en hun vrienden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.