Komen de Whisperers naar 'The Walking Dead'?

Komen de Whisperers naar The Walking Dead?

De casting van een actrice wijst er wel op.

Jim Pedd, 18 juli 2018 om 10:12

Actrice Lauren Ridloff is gecast in het negende seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Zij gaat de rol van Connie spelen, een overlever die in nummer 127 van de comics debuteerde. Haar casting maakt onderdeel uit van wat door showrunner Angela Kang omschreven werd van een plan waarbij vrouwelijke personages meer onder de aandacht komen.
Het negende seizoen van de serie springt vooruit in de tijd en belooft heel anders te worden. Niet alleen vertrekt acteur Andrew Lincoln als hoofdpersoon Rick, ook wordt Norman Reedus’ Daryl Dixon de nieuwe hoofdpersoon. Verder zal de serie vermoedelijk naar Washington D.C. reizen.

Dat is een interessante ontwikkeling, want Connie maakt in de comics deel uit van een groep overlevenden die geleid wordt door ene Magna. Zij wonen in Washington en reizen samen met Rick en de rest naar Alexandria. Belangrijker nog: in de comics voegen zij zich bij een militie die het opneemt tegen de Whisperers, een groep schurken die zich vermomt als Walkers. Wellicht komen die dus snel naar de serie…

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Lauren Ridloff, Norman Reedus, Andrew Lincoln

Populair nieuws