'Batwoman' krijgt live-action serie van The CW!

'Batwoman' krijgt live-action serie!

Het personage wordt vermoedelijk onthuld in de Arrowverse-crossover.

Jim Pedd, 18 juli 2018 om 12:23

Nadat het bestaan van het personage al geteased werd in de aanloop naar de jaarlijkse crossover van het Arrowverse, worden onze vermoedens bevestigd. Er komt een live-action serie rond Batwoman. Ditmaal overigens geen heteroseksuele heldin, maar eentje die lebisch is. The CW heeft Caroline Dries aangesteld als showrunner, en een pilot besteld.
Een synopsis is er ook al:

“In de serie beschermt Kate Kane, bewapend met een gevoel voor sociale rechtvaardigheid en een passie voor het uitdragen van haar mening, de straten van Gotham als Batwoman, een lesbische en zeer goed getrainde straatvechter die de criminele wederopstanding in de stad wil stoppen. Maar noem haar nog maar geen held. In een stad die wanhopig is om een redder, moet Kate eerst haar eigen demonen overwinnen, alvorens ze toe kan geven aan de roep om een redder van Gotham.”

Er is nog geen actrice gecast voor de rol, maar binnenkort gaan de opnames van de crossover van het Arrowverse van start. Naar het schijnt zal Batwoman daarin onthuld worden.

Bron: Variety

Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Black Lightning, Supergirl, Kate Kane, Caroline Dries

Populair nieuws