Helena Bonham Carter op nieuwe foto's 'The Crown' seizoen 3

Helena Bonham Carter op foto's 'The Crown' S3

Een andere nieuwe toevoeging aan de serie is acteur Ben Daniels als Anthony Armstrong-Jones.

Zilko Tarici, 18 juli 2018 17:31

Netflix heeft vandaag meer foto's vrijgegeven van het derde seizoen van Netflix-serie The Crown. Gisteren gaf de streamingdienst al een eerste foto van Olivia Colman als koningin Elizabeth vrij, wat nu gevolgd wordt door afbeeldingen van Helena Bonham Carter en Ben Daniels als respectievelijk prinses Margaret en Anthony Armstrong-Jones. Carter en Daniels nemen de rollen over van Vanessa Kirby en Matthew Goode. Je kunt de foto's hieronder bekijken.
In het derde seizoen van The Crown zien we naast de eerder genoemde Colman, Carter en Daniels ook Tobias Menzies, die de rol van prins Philip overneemt van Matt Smith. Josh O'Connor en Erin Doherty zullen op hun beurt de rollen van prins Charles en prinses Anne spelen.

Volgens bedenker Peter Morgan speelt het derde seizoen van The Crown zich af tussen 1964 en 1972 en zullen grote gebeurtenissen uit de Britse geschiedenis de revue passeren., waaronder de affaire die prinses Margaret had met Roddy Llewellyn, de opkomst van Margaret Thatcher en de introductie van Camilla Parker Bowles. Seizoenen 3 en 4 worden trouwens achter elkaar gefilmd. Het derde seizoen wordt in 2019 beschikbaar gesteld door Netflix.

Bron: Netflix

Lees meer over: The Crown, Helena Bonham Carter, Ben Daniels, Olivia Colman, Vanessa Kirby, Matthew Goode

Populair nieuws