search
Nieuwe band voor Rick en Negan in 'The Walking Dead' S9
Series / Nieuws

Nieuwe band voor Rick en Negan in 'The Walking Dead' S9

Dit klinkt nog erg interessant!

Angela Kang, de nieuwe showrunner van The Walking Dead, ging tijdens een interview in op de band van Rick (Andrew Lincoln) en zijn voormalig aartsvijand Negan (Jeffrey Dean Morgan). Eind vorig seizoen toonde Rick mededogen en nam hij het leven van Negan niet. In plaats daarvan werd de voormalig dictator opgesloten in een cel.


Die beslissing leidt in het nieuwe seizoen vermoedelijk tot een burgeroorlog. Dat zorgt voor interessante dynamiek tussen Rick en Negan. "Ik denk dat Rick op veel manieren daarheen gaat voor een vorm van therapie en deels om op te scheppen. Ze proberen er allebei op hun eigen manier mee om te gaan. Ze voelen zich op sommige manieren als dinosaurussen sinds de oorlog voorbij is. Rick probeert uit te vogelen wat de volgende stap is, waar het heen moet en Negan speelt daar een rol in. Maar Rick moet het kunnen rechtvaardigen, waarom hij Negan in leven heeft gehouden en waarom dat een stap richting de toekomst is. Dus hij probeert dat te rechtvaardigen en te vertellen dat Negan lijdt, maar dat er iets goeds aan de hand is."

Het lijkt er daarmee op dat Rick en Negan eenzelfde band krijgen als in de comics. Ze wantrouwen elkaar, maar tegelijk hebben ze elkaar wel nodig. Vanaf 7 oktober gaat de serie verder. Zes weken later nemen we afscheid van Rick.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen