search
Nostalgische beelden 'Baywatch' in beste kwaliteit!
Series / Video/clip/featurette

Nostalgische beelden 'Baywatch' in beste kwaliteit!

Wie kent die tune niet?

De fans van Baywatch en de Baywatch-babes zijn ongetwijfeld blij dat de serie nu ook in High Definition te bekijken is. Sinds gisteren is Baywatch Remastered te zien via Amazon Prime Video. Een fan heeft gelijk de intro's van de verschillende seizoenen op YouTube gezet.

Intro seizoen 1
Hieronder de intro's voor twee van de seizoenen, met uiteraard als eerste de intro van seizoen één. Daarin was Mitch Buchanan (David Hasselhoff) uiteraard al te zien en waren personages als Michael 'Newmie' Newman (Michael Newman), Garner Ellerbee (Gregory Alan Williams), Craig Pomeroy (Parker Stevenson) te zien. Maar de meeste aandacht ging uit naar strandwacht Eddie Kramer (Billy Warlock) en uiteraard de twee eerste Baywatch-babes Shauni McClain (Erika Eleniak) en Jill Riley (Shawn Weatherly).



Intro seizoen 7
In het zevende seizoen waren er nog maar weinig gezichten uit seizoen één te zien. Naast Mitch Buchanan was ook Michael 'Newmie' Newman nog van de partij. Seizoen 7 biedt ruimte aan Hobie Buchannon (Jeremy Jackson) en de nodige vrouwelijke Baywatch-strandwachten, met C.J. Parker (Pamela Anderson), Stephanie Holden (Alexandra Paul), Caroline Holden (Yasmine Bleeth), Neely Capshaw (Gena Lee Nolin), Donna Marco (Donna D'Errico), Jordan Tate (Traci Bingham) en Samantha Thomas (Nancy Valen).

[video_embed]2674[/video_embed]

Poster
En via de Baywatch Facebook-pagina een promo en een banner!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen