search

Ons nieuws van dinsdag 22 januari 2019

Netflix geeft nog meer uit aan originele content
Series / Nieuws

Netflix geeft nog meer uit aan originele content

De uitgaven blijven stijgen.

Netflix gaf in 2018 tussen de 12 en 13 miljard dollar uit aan originele content. In 2019 wordt dat bedrag flink verhoogd: Netflix gaat zo'n 15 miljard dollar er doorheen pompen. Zo begrijpen we ook meteen wat de gedachte achter de recente prijsverhoging van bijna twintig procent was in de Verenigde Staten.

Variety meldt dat Netflix tegen de 15 miljard dollar gaat uitgeven aan originele content dit jaar. Dat ondanks het feit dat het eigenlijk helemaal niet zo goed gaat: het bedrijf denkt dit jaar een negatieve cashflow van 3 miljard dollar te zien. Toch vindt CEO Reed Hastings dit te rechtvaardigen: "hoe meer je investeert, hoe meer mensen de content waar ze van houden vinden en hoe meer waarde ze uit onze dienst halen."

Het moet uiteindelijk ook wel, als Netflix wil overleven in het steeds competitievere landschap. Zo nemen Amazon en Apple, evenals Disney het in 2019 tegen Netflix op. Toch zijn de kijkcijfers van Originals nog altijd goed. De film Bird Box trok 80 miljoen kijkers in de eerste vier weken. En titels als You en Sex Education halen in dezelfde periode bijna 40 miljoen streams.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gillian Anderson is Thatcher in 'The Crown'
Series / Nieuws

Gillian Anderson is Thatcher in 'The Crown'

Opvallend nieuws vanaf de set!

Actrice Gillian Anderson heeft een mooie rol gescoord in Netflix-serie The Crown. Ze is straks vanaf het vierde seizoen te zien als Margaret Thatcher. Dat de actrice gecast wordt nog voordat het derde seizoen een premièredatum heeft, komt doordat de seizoenen back-to-back opgenomen worden.

Dat ligt dan weer in lijn met de plannen van producent Peter Morgan om zestig afleveringen, verspreid over zes seizoenen, op te nemen en daarin de heerschappij van Elizabeth II - de langst zittende Britse monarch - te tonen. Dit nieuwe seizoen pikt de draad op in 1964 als Prince Edward geboren wordt en eindigt in 1976 met Harold Wilson als premier. De vierde reeks introduceert dan de beroemde Iron Lady.

The Daily Beast meldt dat Anderson getekend heeft voor het vierde seizoen. Thatcher begon in 1979 als premier en hield die positie tot 1990. Het vierde seizoen van de serie handelt verder niet alleen over Thatcher, maar toont ook de komst van Lady Diana Spencer. De verwachting is dan ook dat het vierde seizoen eindigt in de loop van de jaren tachtig.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sophie Turner verklapte einde 'Game of Thrones' al
Series / Nieuws

Sophie Turner verklapte einde 'Game of Thrones' al

De actrice praatte haar mond voorbij.

Nog een paar maanden te gaan en dan weten we hoe Game of Thrones eindigt. Wij moeten nog even wachten. Maar sommige vrienden van actrice Sophie Turner weten het al. Dat laat de actrice weten tijdens een interview met W Magazine.

Gevraagd werd of de actrice het niet moeilijk vindt om grote geheimen te bewaren. "Ik vind het verschrikkelijk. Ik ben er zo slecht in om geheimen te bewaren. Ik denk dat mensen me niets vertellen omdat ze weten dat ik hun geheimen niet kan bewaren. Ik heb het einde van Game of Thrones zelfs al aan een paar mensen verklapt."

Het achtste seizoen van de serie is vanaf 14 april op HBO te zien. In Nederland zijn afleveringen een dag later op Ziggo Movies & Series XL te streamen. Het seizoen breidt een einde aan de strijd tussen mensen en White Walkers en de al jaren durende strijd om de Iron Throne.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nostalgische beelden 'Baywatch' in beste kwaliteit!
Series / Video/clip/featurette

Nostalgische beelden 'Baywatch' in beste kwaliteit!

Wie kent die tune niet?

De fans van Baywatch en de Baywatch-babes zijn ongetwijfeld blij dat de serie nu ook in High Definition te bekijken is. Sinds gisteren is Baywatch Remastered te zien via Amazon Prime Video. Een fan heeft gelijk de intro's van de verschillende seizoenen op YouTube gezet.

Intro seizoen 1
Hieronder de intro's voor twee van de seizoenen, met uiteraard als eerste de intro van seizoen één. Daarin was Mitch Buchanan (David Hasselhoff) uiteraard al te zien en waren personages als Michael 'Newmie' Newman (Michael Newman), Garner Ellerbee (Gregory Alan Williams), Craig Pomeroy (Parker Stevenson) te zien. Maar de meeste aandacht ging uit naar strandwacht Eddie Kramer (Billy Warlock) en uiteraard de twee eerste Baywatch-babes Shauni McClain (Erika Eleniak) en Jill Riley (Shawn Weatherly).



Intro seizoen 7
In het zevende seizoen waren er nog maar weinig gezichten uit seizoen één te zien. Naast Mitch Buchanan was ook Michael 'Newmie' Newman nog van de partij. Seizoen 7 biedt ruimte aan Hobie Buchannon (Jeremy Jackson) en de nodige vrouwelijke Baywatch-strandwachten, met C.J. Parker (Pamela Anderson), Stephanie Holden (Alexandra Paul), Caroline Holden (Yasmine Bleeth), Neely Capshaw (Gena Lee Nolin), Donna Marco (Donna D'Errico), Jordan Tate (Traci Bingham) en Samantha Thomas (Nancy Valen).

[video_embed]2674[/video_embed]

Poster
En via de Baywatch Facebook-pagina een promo en een banner!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeremiah keert (eindelijk) terug naar 'Gotham'
Series / Nieuws

Jeremiah keert (eindelijk) terug naar 'Gotham'

Het personage zal een mysterieuze evolutie gaan doormaken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gotham heeft eerder al stevig gehint naar een terugkeer van het razend populaire personage van Jeremiah (gespeeld door Cameron Monaghan) dit seizoen. Dit nieuws is natuurlijk niet helemaal nieuw, maar het geduld van de fans is al behoorlijk op de proef gesteld. Nu lijkt het er echter naar uit te zien dat dit geduld eindelijk zal worden beloond!

Executive producer van de serie 'John Stephens' heeft inmiddels aangegeven dat de fans Jeremiah terug behoorlijk veel zullen zien vanaf de aankomende episode (in de Verenigde Staten). Het is dan ook duidelijk dat hij grote dingen van plan is. Er zal dan ook een niet onaanzienlijke stap worden gezet in de evolutie van één van de grootste vijanden van Batman. Anderzijds zouden we Jeremiah niet gaan zien als de grote, gemene vijand die iedereen kent. Klinkt mysterieus...

"Je zal nooit een volledige transformatie zien in de Joker, maar de kijkers krijgen wel een andere transformatie te zien", aldus Stephens. Bovendien lijkt niet alleen Jeremiah een evolutie door te zullen maken. Hetzelfde zou bijvoorbeeld ook gezegd kunnen worden van Selina. "De pijn en de nood aan wraak die Selina ervaart zorgt er voor dat ze een beslissing zal nemen die ze voor de rest van het seizoen zal blijven achtervolgen".

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, fans van Jeremiah (en Selina) hebben het laatste van deze personages in Gotham duidelijk nog niet gezien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.