search
Jeremiah keert (eindelijk) terug naar 'Gotham'
Series / Nieuws

Jeremiah keert (eindelijk) terug naar 'Gotham'

Het personage zal een mysterieuze evolutie gaan doormaken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gotham heeft eerder al stevig gehint naar een terugkeer van het razend populaire personage van Jeremiah (gespeeld door Cameron Monaghan) dit seizoen. Dit nieuws is natuurlijk niet helemaal nieuw, maar het geduld van de fans is al behoorlijk op de proef gesteld. Nu lijkt het er echter naar uit te zien dat dit geduld eindelijk zal worden beloond!

Executive producer van de serie 'John Stephens' heeft inmiddels aangegeven dat de fans Jeremiah terug behoorlijk veel zullen zien vanaf de aankomende episode (in de Verenigde Staten). Het is dan ook duidelijk dat hij grote dingen van plan is. Er zal dan ook een niet onaanzienlijke stap worden gezet in de evolutie van één van de grootste vijanden van Batman. Anderzijds zouden we Jeremiah niet gaan zien als de grote, gemene vijand die iedereen kent. Klinkt mysterieus...

"Je zal nooit een volledige transformatie zien in de Joker, maar de kijkers krijgen wel een andere transformatie te zien", aldus Stephens. Bovendien lijkt niet alleen Jeremiah een evolutie door te zullen maken. Hetzelfde zou bijvoorbeeld ook gezegd kunnen worden van Selina. "De pijn en de nood aan wraak die Selina ervaart zorgt er voor dat ze een beslissing zal nemen die ze voor de rest van het seizoen zal blijven achtervolgen".

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, fans van Jeremiah (en Selina) hebben het laatste van deze personages in Gotham duidelijk nog niet gezien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen