search
Nieuwe schurk in 'Black Lighning' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuwe schurk in 'Black Lighning' seizoen 2

Get ready for Shakedown!

Hosea Chanchez zal de rol spelen van schurk Shakedown in Black Lightning seizoen 2. De serie keerde afgelopen week terug op The CW na een korte pauze. Black Lightning was vorig jaar een van de nieuwe toevoegingen aan de grote schare tv-series in het DC Comics-universum van The CW en ontving de nodige lovende kritieken.


De hoofdrol in Black Lighning wordt gespeeld door Cress Williams. Williams speelt de rol van Jefferson Pierce, de patriarch van een familie en een superheld. In de serie volgen we echter niet alleen de avonturen van Black Lightning, maar ook van zijn twee dochters. In het eerste seizoen zagen we voornamelijk hoe de held het opname tegen zijn aartsvijand Tobias Whale (Marvin 'Krondon' Jones III). In het tweede seizoen komt er echter een nieuwe DC-schurk aan bod.

Chanchez begint met zijn rol in de serie als Marcus Bishop, een ASA-agent die samenwerkt met Dr. Helga Jace (Jennifer Riker). Wanneer Bishop zijn leidinggevende omlegt wegens een uitgebleven promotie, verandert hij langzaam in de schurk Shakedown.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen