search
'Suits' krijgt negende en laatste seizoen
Series / Nieuws

'Suits' krijgt negende en laatste seizoen

Goed en slecht nieuws voor de fans van de serie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Er is goed en slecht nieuws voor fans van de serie 'Suits'. Het goede nieuws is dat USA Network heeft bekend gemaakt dat er nog een negende seizoen komt van de serie. Het slechte nieuws heeft betrekking tot het feit dat het negende deel ook meteen het laatste is. Het laatste seizoen zal ergens in de loop van dit jaar te zien zijn en zal 10 afleveringen tellen.


De beslissing om een einde te breien aan 'Suits' heeft misschien ook wel enigszins te maken met het feit dat er een spinoff in de maak is. De spinoff luistert naar de naam 'Pearson'. Wanneer deze voor het eerst te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Op moment van schrijven wordt in de Verenigde Staten nog het tweede deel van het achtste seizoen van Suits uitgezonden. De president van USA Network (en Syfy), namelijk Chris McCumber liet nog het volgende optekenen:

"Suits heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bepalen van het DNA van ons netwerk. Dit bovendien voor bijna een decennium lang. Niet alleen ikzelf, maar iedereen bij USA Network willen Aaron Korsh, onze partners bij UCP evenals de volledige Suits familie bedanken voor hun eindeloze creativiteit, toewijding en steun voor het realiseren van dit prachtige project."

Ondanks het succes van de serie moet het toch gezegd dat het veel mensen zal verbazen dat de reeks het nog tot een negende seizoen heeft geschopt. Na het vertrek van Patrick J. Adams en Meghan Markle uit de serie na afloop van het zevende seizoen gingen veel fans er namelijk vanuit dat het over en uit was. Toch kwamen er dus nog twee seizoenen extra. Nu maar hopen dat ze deze fijne serie een waardig afscheid kunnen geven!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen