GRRM gemengde gevoelens over finale 'Game of Thrones'

GRRM gemengde gevoelens bij einde GoT

Jim Pedd, 8 maart 2019 om 18:45

Schrijver George R.R. Martin heeft gemengde gevoelens over de finale van Game of Thrones. Hij laat aan Entertainment Weekly weten dat het een ongelofelijke ervaring is geweest. “En bijna alles is geweldig geweest. Natuurlijk had ik liever gehad dat de boeken af waren geweest voor de serie. Dit had ik nooit verwacht.”

Maar het mocht niet zo zijn en aan het laatste seizoen heeft Martin weinig meegewerkt. “Ik heb de scenario’s van de laatste seizoenen niet gelezen en de set niet bezocht omdat ik druk werk aan Winds of Winter. Ik weet een paar van de dingen. Maar er zijn heel veel verhaallijnen die ze zelf bedacht hebben. Natuurlijk hebben ze mij ook jaren geleden ingehaald. En dus zijn er belangrijke verschillen.”

Welke verschillen het zijn is nog maar de vraag. Wel weten we dat Martin ooit vertelde hoe de franchise moet eindigen en dat is door de showrunners van de HBO-serie gebruikt om het einde vorm te geven. Vanaf 14 april is het laatste seizoen te zien en zes weken later is het voorbij.

Bron: EW

Lees meer over: Game of THrones, HBO, George RR Martin

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws