search
Alle hoop voor derde seizoen 'Fleabag' lijkt vervlogen
Series / Nieuws

Alle hoop voor derde seizoen 'Fleabag' lijkt vervlogen

Fans bereiden zich maar beter voor op een afscheid...

Geoffrey Ketels
Eerder hebben we hier op Serietotaal reeds aangegeven dat er nog niet meteen plannen waren voor een derde seizoen van de serie 'Fleabag'. Ondanks het feit dat het tweede seizoen van de reeks in de Verenigde Staten nog gelanceerd moet worden (dit gebeurt op 17 mei) lijkt het er steeds meer en meer naar uit te zien dat er geen vervolg meer komt. Sterker nog, volgens één van de sterren van de serie lijkt dit reeds honderd procent vast te staan!

Sian Clifford, de mede hoofdrolspeelster van de serie heeft laten optekenen dat de reeks met zekerheid geen derde seizoen zal krijgen. In een interview liet de actrice er eigenlijk geen twijfel over bestaan, in tegendeel. Ze gaf namelijk letterlijk het volgende aan; "There will not be a third series, this is it!". Bovendien liet de actrice nog optekenen dat er in de laatste aflevering van het tweede seizoen een "perfect einde" zou plaatsvinden.

Officiële bekendmaking laat voorlopig op zich wachten
Niet alleen Clifford heeft doen uitschijnen dat de serie geen vervolg meer zal krijgen. Eerder was het dan ook Waller Bridge die aangaf dat met het tweede seizoen het doek definitief zou vallen over de serie. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er tot op moment van schrijven nog steeds geen officiële bekendmaking de wereld werd ingestuurd. Het lijkt echter als een paal boven water te staan dat fans van de reeks maar beter afscheid kunnen nemen van hun geliefde personages in Fleabag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen