search
Is seizoen 10 laatste voor NCIS: Los Angeles?
Series / Nieuws

Is seizoen 10 laatste voor NCIS: Los Angeles?

Het lijkt er naar uit te zien dat enkele cruciale verhaallijnen van de reeks met seizoen 10 ten einde zijn gekomen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
NCIS: Los Angeles is een serie die reeds geruime tijd meedraait in het landschap van de televisieseries. Dit gezegd zijnde is het zomaar mogelijk dat het tiende seizoen het laatste is geweest voor de reeks. In dit seizoen vonden er dan ook heel wat verschillende, langverwachte evenementen plaats. Deeks en Kensi zijn getrouwd en Hetty heeft haar grote comeback gekregen. Het lijkt er naar uit te zien dat hiermee verschillende verhaallijnen worden afgesloten. Fans vrezen dan ook dat er geen vervolg meer komt op de reeks. Is deze vrees terecht of wordt er gewoon paniekvoetbal gespeeld?

In de laatste aflevering van het tiende seizoen konden kijkers zien hoe Eric en Nell beiden overwegen om te verhuizen van Los Angeles naar San Francisco. Eric kan er aan de slag met een nieuwe job terwijl Nell er zou kunnen zorgen voor haar moeder. Zelfs al mocht er nog een vervolg komen op de reeks is het dus nog maar zeer de vraag of beide hoofdrolspelers er nog in te zien zullen zijn. Dat is nog niet alles. De hereniging van Callen met zijn zus en neef heeft kijkers ook aan het denken gezet. Is het niet mogelijk dat zij hem zullen overtuigen om te stoppen met zijn gevaarlijke job bij het team?

Afscheid van drie hoofdrolspelers?
Of het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles daadwerkelijk het laatste is geweest blijft vooralsnog koffiedik kijken. Het lijkt er echter wel sterk naar uit te zien dat een eventueel elfde seizoen een compleet andere invulling zal krijgen. De kans dat er afscheid wordt genomen van minstens drie hoofdrolspelers is dan ook bijzonder groot.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen