Netflix test willekeurig afspelen afleveringen

Netflix test willekeurig afspelen afleveringen

Geinig idee.

Jim Pedd, 22 april 2019 om 10:09

Netflix voert een proef uit met een functie die een willekeurige aflevering van een serie afspeelt die je niet per se in volgorde hoeft te zien. In het streamingtijdperk is dat steeds makkelijker, mede doordat veel komedieseries redelijk goed zonder volgorde te kijken zijn.
Netflix heeft volgens Variety besloten een nieuwe functie te testen. Die maakt het mogelijk voor gebruikers om via de Android-app een willekeurige aflevering af te spelen. De proef vindt onder een klein gezelschap van Netflix-abonnees plaats en heet play a popular episode.

Makkelijker beslissen
Wellicht is de serie eigenlijk vooral voor iets heel anders geschikt, namelijk om een serie uit te testen. Er zijn steeds meer series die je kan volgen en om zeker te weten of iets ook echt de moeite waard is, moet je vaak meer dan alleen de pilot kijken.

Netflix test overigens heel vaak nieuwe functies en net zo vaak als die getest worden, halen die het uiteindelijk niet. Het lijkt er echter op dat er heel wat fans zijn van deze functie, dus wie weet kan deze overleven.

Bron: Variety

Lees meer over: Netflix, streamingdienst

Populair nieuws