search
Is het einde nabij voor 'Better Call Saul'?
Series / Nieuws

Is het einde nabij voor 'Better Call Saul'?

Giancarlo Esposito denk alvast van wel...

Geoffrey Ketels
Better Call Saul lijkt langzaam maar zeker de kloof met Breaking Bad en haar verhaallijn te dichten. Het is dan ook nog maar zeer de vraag hoelang het nog zal duren vooraleer de reeks het voor bekeken zal houden. Acteur Giancarlo Esposito lijkt een antwoord te hebben op deze vraag. Ondanks het feit dat het vijfde seizoen nog moet worden uitgezonden lijkt het er naar uit te zien dat de acteur nu al weet dat het zesde seizoen wellicht het laatste zal zijn.

In een verklaring liet Esposito in eerste instantie optekenen dat er een nieuw personage zijn opwachting zal maken. Daarnaast liet hij zich meteen ontglippen dat er in totaal zes seizoenen van de serie zullen verschijnen. Hij gaf ook aan dat zes seizoenen het mogelijk maken om de serie precies dat einde te geven die het verdient. Mocht dit inderdaad correct blijken te zijn betekent dit dat Better Call Saul uiteindelijk één seizoen meer zal tellen in vergelijking met 'Breaking Bad'... echter had deze laatste natuurlijk een opgesplitst laatste seizoen.

2020
Het vijfde seizoen van Better Call Saul staat gepland om uitgezonden te worden in 2020. Mocht er ook meteen een zesde seizoen worden aangekondigd is het aannemelijk dat deze ten vroegste in 2021 (of later) te zien zal zijn. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat we het laatste van deze serie vooralsnog niet gezien hebben!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen