Fox kondigt achtste seizoen aan voor 'Last Man Standing'

Fox kondigt achtste seizoen Last Man Standing aan

Helemaal verrassend is dat eigenlijk niet...

Geoffrey Ketels, 22 april 2019 om 14:31

Eigenlijk hoeft de verlenging van de Tim Allen komedie 'Last Man Standing' niemand te verbazen. De aankondiging van het achtste seizoen door Fox was er dan ook één waar je eigenlijk op kon wachten. Nadat de reeks eerder voor zes seizoenen te zien was op ABC is Fox nu aan haar tweede seizoen toe. Inmiddels is de serie dan ook reeds goed voor meer dan 150 afleveringen. In een recente reactie heeft ook Tim Allen daar zijn verwondering over uitgesproken.
"Het is moeilijk om te geloven dat we inmiddels aan de 150ste aflevering zitten van deze reeks. Bovendien wordt het alleen maar nog beter met nog een extra seizoen bij Fox. Dit is echt geweldig nieuws voor iedereen die deze geweldige verhalen schrijft evenals voor ons die als belangrijkste doel hebben om jou aan het lachen te brengen. We kunnen niets anders doen dan terug een geweldige high five geven aan onze trouwe schare fans die er voor hebben gezorgd dat we staan waar we op vandaag staan", aldus Tim Allen in een reactie op de aankondiging van het achtste seizoen.

Tweede leven
Ondanks het feit dat het gewoon een kwestie was van afwachten tot het achtste seizoen van 'Last Man Standing' zou worden aangekondigd zag het er in het verleden een flink pak minder uit voor deze reeks. Twee jaar geleden besloot ABC namelijk om de serie naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen omdat het volgens de ontwikkelaars veel te duur werd. In het bijzonder de vergoeding voor ster 'Tim Allen' was naar verluid te zwaar om dragen. Fox zag echter wel financieel potentieel in de reeks en koos er voor om ze alsnog verder te zetten... met succes zo blijkt nu!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Last Man Standing, serie, ABC, Fox

Informatie over de serie: Last Man Standing

Populair nieuws