'Agents of SHIELD' merkt de Snap niet

'Agents of SHIELD' merkt de Snap niet

Geen invloed van Thanos.

Jim Pedd, 7 mei 2019 om 08:00

Voor het eerst gaat Agents of SHIELD niet om met de gevolgen van een nieuwe Avengers-film. Kortom: Avengers: Endgame heeft geen invloed op de gebeurtenissen in de serie rond de agenten van de topgeheime organisatie.
De finale van het vijfde seizoen van de serie speelde zich af rond de tijd dat Thanos en zijn leger het land Wakanda aanvielen. Het seizoen eindigde vlak voordat Thanos met zijn snap de helft van het universum decimeerde. Het zesde seizoen van de serie springt een jaar in de toekomst, wat betekent dat de serie zich vijf jaar voor Endgame afspeelt.

Geen snap te merken
Toch zullen we niks merken van de Decimation van de helft van alle levende wezens in het universum. Dat is een beslissing die de showrunners om praktische redenen genomen hebben. Volgens Marvel-baas Jeph Loeb moest dat bijna wel.

”Het was de veiligste manier om dit te doen,” vertelt Marvel Television-baas Jeph Loeb aan de site The Wrap. ”Bekijk het vanuit een praktisch perspectief: hoe ziet het er na de snap uit? Dat weten we helemaal niet, terwijl wij wel nu al opnemen.”

Komt bij dat de showrunners helemaal niet wisten hoe het universum er uit ziet na de film.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Agents of SHIELD, ABC, Thanos

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws