search

Ons nieuws van dinsdag 7 mei 2019

Nog twee te gaan: Eerste beelden 'Game of Thrones' aflevering 5!
Series / Trailer

Nog twee te gaan: Eerste beelden 'Game of Thrones' aflevering 5!

De macht in Westeros wordt snel herverdeeld.

Het gaat nu snel met Game of Thrones. Volgende week wordt alweer de voorlaatste aflevering uitgezonden en over twee weken weten wie er op de ijzeren troon zit!

Hieronder de eerste beelden uit de vijfde aflevering van het achtste seizoen. Deze aflevering wordt geregisseerd door Miguel Sapochnik, die ook de derde aflevering "The Long Night" regisseerde. Vanaf maandag 13 mei is de Nederlands ondertitelde versie te bekijken via Ziggo.



Ook is er de gebruikelijke terugblik op de vorige aflevering "The Last of the Starks", waarin al de nodige actie te zien was. De aflevering was echter weer een prima staaltje personageontwikkeling, geregisseerd door David Nutter. Hij was al verantwoordelijk voor aflevering 1 ("Winterfell") en aflevering 2 ("A Knight of the Seven Kingdoms"). Hieronder de wekelijkse video's Inside the Episode en Game Revealed.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO haalt koffiekop uit 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

HBO haalt koffiekop uit 'Game of Thrones'

Dat was nogal apart.

Of het er nou via een alternatieve dimensie of op een andere manier is gekomen weten we niet. Maar HBO heeft het koffiekopje van Starbucks uit Game of Thrones verwijderd.

De vorige aflevering van het laatste seizoen van de hitserie toonde opmerkelijk genoeg een mok die nogal lijkt op eentje van koffieketen Starbucks. De mok was te zien tijdens de scènes waar onze helden het overwinnen van de ondode White Walkers vieren en stond op een tafel.

Koffiekop verwijderd
Volgens Variety heeft HBO besloten om de kop digitaal te verwijderen. Hij is uit de versie van de aflevering gehaald die op HBO Now en HBO Go te zien was. Ook zien we de mok niet meer op televisieversies van de aflevering,

Dat de kop in beeld te zien was, is behoorlijk bijzonder. Normaal controleren productieteams de set tig keer, alvorens de camera's gaan rollen. Dat zal nu ook gebeurd zijn, maar op de een of andere manier heeft men het toch over het hoofd gezien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'The Walking Dead' seizoen 10 begonnen!
Series / Nieuws

Opnames 'The Walking Dead' seizoen 10 begonnen!

Wie zal in de nieuwe afleveringen het loodje leggen?

Het wordt lastig om het negende seizoen van The Walking Dead te overtreffen, maar dat weerhoudt de cast en crew er niet van om te beginnen met de opnames van seizoen 10 van de AMC-serie. Norman Reedus (Daryl) meldde via zijn Instagram-account de start van de opnames.

Er is nog maar weinig bekend over het nieuwe seizoen, maar we weten wel dat Michonne (Danai Gurira) de serie gaat verlaten. Welke impact dit zal hebben op haar kinderen, Judith en R.J., valt nog te bezien. Lauren Cohan zou daarnaast terugkeren in het tiende seizoen, na de tweede helft van seizoen 9 te hebben uitgezeten. Showrunner Angela Kang onthulde daarnaast onlangs in Entertainment Weekly dat de verhaallijn van seizoen 10 zich afspeelt na de winterperiode. Een verdere aanname is dat de overlevende castleden opnieuw in aanraking zullen komen met de Whisperers, die in de voorlaatste aflevering van seizoen 9 een aantal belangrijke castleden hebben onthoofd.

Wat gaat Daryl doen?
De Insta-post van Reedus lijkt te suggereren dat Daryl en Carol (Melissa McBride) ditmaal meer scenes zullen delen. Daryl spendeerde het grootste deel van seizoen 9 in zijn eentje en weigerde een alliantie aan te gaan met een van de drie hoofdzakelijke gemeenschappen. Gezien de acties van de Whisperers is het echter aannemelijk dat hij zijn leiderschapsrol opnieuw zal vervullen in de nieuwe afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser-trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 5
Series / Trailer

Nieuwe teaser-trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 5

De groep zombiejagers verenigt zich.

AMC heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead. In de beelden zien we de helden van de serie verenigd aan de slag gaan. Je kunt de teaser hieronder bekijken. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 2 juni a.s. uitgezonden door AMC.

De missie van de groep is duidelijk; overlevenden opsporen en de wereld een beter leefbare plek maken. Morgan Jones (Lennie James) leidt de groep vastberaden met een filosofie gebaseerd op goedheid, maatschappelijke orde en hoop. Wantrouwen blijft echter een groot probleem. Hun missie om anderen te helpen wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer de groep onbekend gebied betreedt. Ze moeten nu niet alleen hun verleden, maar ook hun ergste angsten confronteren. Door deze angsten te confronteren, belanden ze op een pad dat hun levens voor altijd zal veranderen.

Cast en crew van de serie
De cast van Fear the Walking Dead bestaat naast James uit namen als Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Maggie Grace, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Ruben Blades en Jenna Eflman. De serie is een productie van Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg en Robert Kirkman. David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero produceren voor AMC Studios.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf: Derde reeks voor 'Cobra Kai'!
Series / Nieuws

Gaaf: Derde reeks voor 'Cobra Kai'!

Geweldig nieuws.

YouTube gunt de serie Cobra Kai een derde seizoen. Dat zal in de loop van 2020 op de streamingdienst van Google te zien zijn. De serie debuteerde op YouTube Red, dat nu YouTube Premium heet en was daar uiterst succesvol.

Dat was de serie mede doordat er een perfecte balans gevonden was tussen nostalgie (Daniel laRusso en Johnny Lawrence waren weer samen te zien) en een focus op een nieuwe generatie martial arts leerlingen.

Nieuw seizoen
Kortgeleden debuteerde het tweede seizoen, dat de verwachtingen op z'n kop bleef zetten. In de nieuwe afleveringen richtte Daniel een dojo op, de Miyagi-Do, waarmee zijn rivaliteit met Johnny nog groter werd. Ondertussen zette het einde de boel nog meer op voor een nieuwe reeks.

Die is nu besteld en zal gemaakt worden door dezelfde mensen die achter de vorige twee reeksen zaten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD' merkt de Snap niet
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD' merkt de Snap niet

Geen invloed van Thanos.

Voor het eerst gaat Agents of SHIELD niet om met de gevolgen van een nieuwe Avengers-film. Kortom: Avengers: Endgame heeft geen invloed op de gebeurtenissen in de serie rond de agenten van de topgeheime organisatie.

De finale van het vijfde seizoen van de serie speelde zich af rond de tijd dat Thanos en zijn leger het land Wakanda aanvielen. Het seizoen eindigde vlak voordat Thanos met zijn snap de helft van het universum decimeerde. Het zesde seizoen van de serie springt een jaar in de toekomst, wat betekent dat de serie zich vijf jaar voor Endgame afspeelt.

Geen snap te merken
Toch zullen we niks merken van de Decimation van de helft van alle levende wezens in het universum. Dat is een beslissing die de showrunners om praktische redenen genomen hebben. Volgens Marvel-baas Jeph Loeb moest dat bijna wel.

"Het was de veiligste manier om dit te doen," vertelt Marvel Television-baas Jeph Loeb aan de site The Wrap. "Bekijk het vanuit een praktisch perspectief: hoe ziet het er na de snap uit? Dat weten we helemaal niet, terwijl wij wel nu al opnemen."

Komt bij dat de showrunners helemaal niet wisten hoe het universum er uit ziet na de film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.