Bijna was er tweede spin-off 'The Big Bang Theory'

Bijna tweede spin-off The Big Bang Theory

Maar helaas.

Jim Pedd, 9 mei 2019 om 12:18

Het duurt niet meer lang, of The Big Bang Theory is voorbij. Sterker nog: we hebben nog maar drie afleveringen te gaan en dan is de langst lopende multi-camera sitcom voorbij. De finale duurt een uur en dan moeten we het alleen nog doen met spin-off Young Sheldon.
Het scheelde niet veel, of deze spin-off was niet de enige geweest. Dat laat bedenker Chuck Lorre weten. Hij besloot uiteindelijk dat er niet nog een reeks moest komen en vond het voldoende zo.

Geen tweede spin-off
Tegenover TVLine vertelde Lorre, de bedenker van de franchise, waarom de spin-off er niet kwam. ”Tenzij er een creatieve reden is om iets te doen - een mooie, prachtige en creatieve reden - en dus niet een economische reden ligt, doen we het niet,” vertelde hij heel stellig. ”Als je het doet, moet je houden van wat je doet. Je moet er passie voor voelen. Alleen voor het geld, krijg je dit niet gedaan.”

Kortom: meer dan dit wordt het voorlopig niet. Waar de spin-off om gedraaid zou hebben is niet bekend. Wel weten we dat er in het verleden geruchten waren over een spin-off rond Howard, Bernadette en hun familie.

Bron: TVLine

Lees meer over: The Big Bang Theory, Chuck Lorre, Young Sheldon

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws