search

Ons nieuws van donderdag 9 mei 2019

Showtime geeft 'Billions' een vijfde seizoen
Series / Nieuws

Showtime geeft 'Billions' een vijfde seizoen

En dat een maand voor de finale van het vierde seizoen!

Geoffrey Ketels
Showtime heeft bekend gemaakt dat het nog lang niet klaar is met de serie 'Billions'. Ongeveer een maand vooraleer de finale aflevering wordt uitgezonden van het huidige seizoen weet de cast nu al dat er nog een vervolg zit aan te komen. Ook voor de fans van de reeks is dit natuurlijk fantastisch nieuws!

De showrunners van de serie, namelijk Brian Koppelman en David Levien zijn ook aangesteld als executive producers. Dit geldt ook voor Andrew Ross Sorkin welke eveneens dienst doet als co-creator. Het vierde seizoen van de serie weet in de Verenigde Staten gemiddeld zo'n 4,2 miljoen kijkers te realiseren. Dit zijn voor alle duidelijkheid de kijkcijfers over alle verschillende platformen samen gerekend.

Bij monde van de co-president van Showtime Entertainment, namelijk 'Gary Levine' werd het volgende bericht de wereld ingestuurd: "We houden allemaal van het vierde seizoen en kunnen niet wachten om te ontdekken wat Brian en David en de geweldige cast nog allemaal voor ons in petto zullen hebben in het vijfde deel van de reeks".

Aantrekkelijke line-up
De verlenging van de serie Billions maakt deel uit van het scripted rooster waar ook andere series zoals 'The Chi', 'Ray Donovan', 'Shameless' en 'Kidding' evenals 'Black Monday' in zijn opgenomen. Bovendien bevat de line-up van Showtime ook nog heel wat andere bekende namen. Zo kunnen fans zich eveneens gaan opmaken voor een vervolg op 'City on a Hill' evenals 'Penny Dreadful', 'The L Word' evenals 'Halo'. Tot slot zijn er ook nog de finale seizoenen van zowel 'Homeland' als 'The Affair'. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de line-up van Showtime heeft heel wat moois in petto!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toekomst van 'MacGyver' serie lijkt onzeker
Series / Nieuws

Toekomst van 'MacGyver' serie lijkt onzeker

CBS houdt vooralsnog de lippen stijf op elkaar over een mogelijk vervolg...

Geoffrey Ketels
Met de finale van het derde seizoen van 'MacGyver' voor de deur lijkt de toekomst van de serie hoogst onzeker. CBS houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar en dat is niet naar de zin van de vele fans waar de serie toch op kan rekenen. Ondanks het feit dat de ratings van de reeks meer dan behoorlijk te noemen zijn is het nog maar de vraag of er nog een vervolg zal komen. Wij doken even in de feiten en proberen te achterhalen hoe groot de kans nu precies is dat er alsnog een vervolg zal komen op de MacGyver serie.

In het merendeel van de gevallen valt of staat een mogelijke verlenging van een serie met de kijkcijfers. Deze zijn voor MacGyver in de VS helemaal niet slecht te noemen, in tegendeel. Als we het aantal kijkers bijvoorbeeld gaan afwegen ten opzichte van laatste aflevering van 'The Blacklist' zien we zelfs dat MacGyver het zomaar beter lijkt te doen. NBC heeft overigens ondertussen bekend gemaakt dat het de serie heeft verlengd voor een zevende seizoen. Een dergelijke bekendmaking vanuit het kamp van CBS met betrekking tot MacGyver kwam er dus vooralsnog nog niet.

97 procent
Als het van de service 'TV By The Numbers' af hangt hebben fans in principe niet zoveel om zich zorgen over te maken. Deze website berekende namelijk dat MacGyver zomaar 97 procent kans heeft om verlengd te worden. Dat geeft de fans van de reeks natuurlijk extra hoop. Zeg nu namelijk zelf, helemaal niemand wil graag de finale van diens favoriete serie bekijken wanneer het er naar uitziet dat er geen vervolg meer zal komen.

Naast bovenstaande is er nog goed nieuws voor de MacGyver fans. Het is namelijk zo dat het team achter de reeks er voor heeft gekozen om voor de finale van het derde seizoen nog wat extra kwaliteit aan de cast toe te voegen. Dit uiteraard niet in het minst door het optreden van RoboCop icoon 'Peter Weller'. Alles bij elkaar gezien ziet het er toch helemaal niet zo slecht uit voor de toekomst van de reeks, al blijft het afwachten tot CBS met een officiƫle bekendmaking op de proppen komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bijna was er tweede spin-off 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Bijna was er tweede spin-off 'The Big Bang Theory'

Maar helaas.

Het duurt niet meer lang, of The Big Bang Theory is voorbij. Sterker nog: we hebben nog maar drie afleveringen te gaan en dan is de langst lopende multi-camera sitcom voorbij. De finale duurt een uur en dan moeten we het alleen nog doen met spin-off Young Sheldon.

Het scheelde niet veel, of deze spin-off was niet de enige geweest. Dat laat bedenker Chuck Lorre weten. Hij besloot uiteindelijk dat er niet nog een reeks moest komen en vond het voldoende zo.

Geen tweede spin-off
Tegenover TVLine vertelde Lorre, de bedenker van de franchise, waarom de spin-off er niet kwam. "Tenzij er een creatieve reden is om iets te doen - een mooie, prachtige en creatieve reden - en dus niet een economische reden ligt, doen we het niet," vertelde hij heel stellig. "Als je het doet, moet je houden van wat je doet. Je moet er passie voor voelen. Alleen voor het geld, krijg je dit niet gedaan."

Kortom: meer dan dit wordt het voorlopig niet. Waar de spin-off om gedraaid zou hebben is niet bekend. Wel weten we dat er in het verleden geruchten waren over een spin-off rond Howard, Bernadette en hun familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hehe: laatste seizoen 'Jessica Jones' komt eraan
Series / Posters

Hehe: laatste seizoen 'Jessica Jones' komt eraan

Het is dan eindelijk zover.

Er is een poster vrijgegeven voor het derde seizoen van Jessica Jones. Die hint ernaar dat de serie snel te zien zal zijn op Netflix. Dat nog ook wel, want het tweede seizoen was op 8 maart 2018 te zien op de streamingdienst en sindsdien bleef het stil.

De serie is overigens wel, net als alle andere MCU-series van Netflix, geannuleerd. Na dit derde seizoen houdt het dus helemaal op en daarna komt er ook niets nieuws meer uit.

Release is aanstaande
Op Instagram is een nieuwe poster voor het laatste seizoen verschenen. De poster laat het appartement van Jessica zien en focust op haar bureau. Daarop staat een bijna leeg glas van wat vermoedelijk whiskey is, liggen wat sleutels, een creditcarbonnetje en een bloederig visitekaartje van Alias Investigations. Op de poster lezen we tot slot dat de laatste reeks er snel moet komen.
Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' breidt alleen maar uit
Series / Nieuws

'Star Trek' breidt alleen maar uit

We kunnen heel veel nieuws verwachten.

CBS Television Studios heeft vandaag bekend gemaakt dat het een wereldwijde franchisegroep heeft opgericht om het Star Trek-universum zo groot mogelijk te maken. We mogen nu al blij zijn met het feit dat er heel wat series zijn, maar er komt nog veel meer.

De nieuwe zakelijke unit moet het merk flink uitbreiden met nieuw materiaal. Daaronder vallen onder meer podcasts, games en andere live evenementen. Kortom: Trek is back en hoe.

Heel veel series
Op dit moment kunnen fans van de franchise hun hart ophalen. Het gaat namelijk heel goed. Star Trek: Discovery blies de boel nieuw leven in en krijgt in elk geval een derde seizoen. Daarnaast zijn er de Short Treks en krijgen we dit najaar nog een serie rond Jean-Luc Picard. Ook zit er een komedieserie Star Trek: Lower Decks aan te komen en is er een spin-off in de maak rond Section 31.

Kortom: het gaat de komende jaren alleen maar meer worden. Onderdeel van het team zijn John van Citters, Yasmin Elachi en Gabrielle Oliff.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen