Tick tock. Eerste trailer voor 'Watchmen' van HBO!

Tick tock. Eerste trailer 'Watchmen' van HBO!

Misschien wel het interessantste wat HBO in 2019 heeft te bieden.

Bram de Groot, 8 mei 2019 om 19:28

De film Watchmen uit 2009 van Justice League-regisseur Zack Snyder was geen doorslaand succes. Toch wordt de film gezien als een van de betere superheldenfilms tot op heden gemaakt. Nu verschijnt er een soort van vervolg, middels een miniserie die voortborduurt op de comic van Alan Moore en Dave Gibbons. Check hieronder de eerste trailer!
De comic Watchmen wordt gezien als de beste comic die ooit is verschenen. Voor zover bekend is Snyder niet bij de serie betrokken. Het is namelijk Damon Lindelof, bekend van de series Nash Bridges en The Leftovers, die de showrunner is. De serie Watchmen speelt zich af in een andere tijd na de gebeurtenissen in de strip, met een duidelijk vergelijkbare grauwe maatschappelijke achtergrond.


In Watchmen zijn er rollen voor namen als Don Johnson (Chief Judd), Regina King (Angela Abraham), Tim Blake Nelson (Looking Glass), Louis Gossett Jr. (Old Man), Adelaide Clemens (Pirate Jenny), Andrew Howard (Red Scare), Yahya Abdul-Mateen II (Cal Abraham), Sara Vickers (Erika Manson / Marionette), Tom Mison (Marcos Maez / Mime) en Jeremy Irons als Adrian Veidt / Ozymandias.

In de herfst van 2019 moet Watchmen op HBO verschijnen!

Bron: HBO

Lees meer over: Watchmen, Damon Lindelof, Lost, The Leftovers, HBO, Don Johnson

Populair nieuws