Showtime geeft 'Billions' een vijfde seizoen

Showtime geeft 'Billions' een vijfde seizoen

En dat een maand voor de finale van het vierde seizoen!

Geoffrey Ketels, 9 mei 2019 om 16:36

Showtime heeft bekend gemaakt dat het nog lang niet klaar is met de serie 'Billions'. Ongeveer een maand vooraleer de finale aflevering wordt uitgezonden van het huidige seizoen weet de cast nu al dat er nog een vervolg zit aan te komen. Ook voor de fans van de reeks is dit natuurlijk fantastisch nieuws!
De showrunners van de serie, namelijk Brian Koppelman en David Levien zijn ook aangesteld als executive producers. Dit geldt ook voor Andrew Ross Sorkin welke eveneens dienst doet als co-creator. Het vierde seizoen van de serie weet in de Verenigde Staten gemiddeld zo'n 4,2 miljoen kijkers te realiseren. Dit zijn voor alle duidelijkheid de kijkcijfers over alle verschillende platformen samen gerekend.

Bij monde van de co-president van Showtime Entertainment, namelijk 'Gary Levine' werd het volgende bericht de wereld ingestuurd: "We houden allemaal van het vierde seizoen en kunnen niet wachten om te ontdekken wat Brian en David en de geweldige cast nog allemaal voor ons in petto zullen hebben in het vijfde deel van de reeks".

Aantrekkelijke line-up
De verlenging van de serie Billions maakt deel uit van het scripted rooster waar ook andere series zoals 'The Chi', 'Ray Donovan', 'Shameless' en 'Kidding' evenals 'Black Monday' in zijn opgenomen. Bovendien bevat de line-up van Showtime ook nog heel wat andere bekende namen. Zo kunnen fans zich eveneens gaan opmaken voor een vervolg op 'City on a Hill' evenals 'Penny Dreadful', 'The L Word' evenals 'Halo'. Tot slot zijn er ook nog de finale seizoenen van zowel 'Homeland' als 'The Affair'. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de line-up van Showtime heeft heel wat moois in petto!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Billions, serie, Showtime

Informatie over de serie: Billions

Populair nieuws