Matthew Davis wil Caroline in tweede seizoen 'Legacies'

Caroline toch in tweede seizoen 'Legacies'?

Als het van Matthew Davis afhangt alvast wel!

Geoffrey Ketels, 6 juni 2019 om 14:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is reeds heel wat gezegd en geschreven over een mogelijks optreden van Caroline in het tweede seizoen van 'Legacies'. Eigenlijk werd er reeds in de aanloop en tijdens het eerste seizoen druk gespeculeerd over het verschijnen van de actrice in de reeks. Nu het tweede seizoen is bevestigd duiken die geruchten terug op. Ze worden bovendien nog versterkt door een uitspraak van 'Matthew Davis'. Hij stelde namelijk dat hij graag het personage van Caroline in de serie wil zien verschijnen. Mogen fans dan toch nog hoop koesteren?
Het lijkt eigenlijk slechts een kwestie van tijd vooraleer het personage Caroline in Legacies zal opduiken. Caroline en Alaric hebben niet alleen twee dochters samen (Lizzie en Josie Saltzman), daarnaast runnen ze ook de Salvatore School. Dit is het gevolg van het feit dat Damon het huis van de Salvatores aan Caroline heeft geschonken in de finale van 'The Vampire Diaries'. Na afloop van de finale van het eerste seizoen is het duidelijk dat Alaric best wat hulp kan gebruiken bij het runnen van de Salvatore School. Ook dit lijkt de weg vrij te maken voor Candice King en haar personage 'Caroline'.

Kwestie van tijd?
In een recent interview dat Matthew Davis heeft afgelegd wist de acteur het volgende aan te geven op de vraag wanneer we Caroline in Legacies zullen zien verschijnen; "God, dat is een goede vraag! Ik zou het fijn vinden mocht ze naast mij te zien zijn in de reeks. Echter is dit een moeilijke vraag om te beantwoorden. Candice is mama geworden en ze geniet van haar leven. Ze is altijd welkom om de cast te vervoegen, althans als dat is wat ze echt wil. Het spreekt voor zich dat Caroline een welkome aanvulling zou zijn voor de verhaallijn van de reeks".

Bovenstaande lijkt uit te laten schijnen dat de bal vooral in het kamp van de actrice ligt. Gaat ze overstag of niet? De (nabije?) toekomst zal het ons leren!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Legacies, Matthew Davis, Candice King

Populair nieuws