Makers 'X-Men: The Animated Series' willen vervolg op Disney+

Keert 'X-Men: The Animated Series' terug?

De geliefde X-Men animatieserie uit de jaren 90.

Bram de Groot, 9 juni 2019 om 13:00

Van 1992 tot en met 1997 was X-Men: The Animated Series een uiterst succesvolle én geliefde animatieserie. De serie werd uiteraard gebaseerd op de bekende X-Men uit de strips van Marvel Comics. En als je afleveringen hebt gezien, dan kun je personages als Wolverine, Rogue, Gambit, Cyclops, Storm en Jubilee ongetwijfeld herinneren.
De makers van de animatieserie willen nu dat er een vervolg komt op Disney+ of Disney XD. Volgens The Hollywood Reporter gaat het creatieve team achter X-Men: The Animated Series contact leggen met Disney om de geliefde serie terug te brengen.

Doorgaan met de serie
"Wat we het allerliefst willen doen, is doorgaan waar we gebleven waren," aldus de bekende X-Men artiest Larry Houston. Het is de bedoeling dat de serie de toon en het uiterlijk van de originele serie vasthoudt.

Er verschenen 76 afleveringen in de X-Men: The Animated Series-reeks. Het was één van de eerste animatieseries die een meer volwassen toon had, met een doorlopend verhaal. Naast veel originele verhalen kwamen er ook delen uit strips in de animatieserie voor, waaronder de Dark Phoenix-sage.

Bron: THR

Lees meer over: X Men, The Animated Series, Disney, Wolverine, Rogue, Gambit, Cyclops, Storm, Jubilee

Populair nieuws