2e seizoen voor Netflix-serie 'Love, Death & Robots'

2e seizoen voor Love, Death & Robots

De serie gaat verder!

Jim Pedd, 13 juni 2019 om 12:12

Netflix heeft besloten om de voor volwassenen gemaakte serie Love, Death & Robots van Tim Miller en David Fincher een tweede seizoen te geven. De serie werd bedacht als een reboot van de klassieke animatiefilm Heavy Metal, Love, Death & Robots uit de jaren tachtig en verwerd tot een reeks korte animatiefilms.
De serie debuteerde eerder dit jaar op Netflix en omvatte achttien afleveringen. Het eerste seizoen stond bol van afleveringen over liefde, dood en robots. En heel wat geanimeerd geweld, waaronder opvallend veel dode katten. Opvallend aan de serie was de mix aan animatiestijlen, die behoorlijk uiteen liep.

Vaste kracht
Fans hoopten daarop al dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. Nu is dus zeker dat dit zal gebeuren. Netflix heeft verder Jennifer Yuh Nelson aangetrokken om alle afleveringen van het seizoen te overzien. Zij werd al eens genomineerd voor een Academy Award rond animatiefilm Kung FU Panda 2. Nelson maakte verder live-action thriller The Darkest Minds.

Dat Nelson aan boord komt is ook een manier voor Netflix om in te spelen op de kritiek dat de serie niet genoeg plaats bood aan vrouwelijke regisseurs en animators.

Bron: Var

Lees meer over: Love Death Robots, Netflix, Jennifer Yuh Nelson, David Fincher, Tim Miller

Populair nieuws