Netflix-serie 'Russian Doll' krijgt tweede seizoen

'Russian Doll' krijgt tweede seizoen

Naar verwachting zullen de nieuwe afleveringen van de komische serie volgend jaar te streamen zijn.

Zilko Tarici, 12 juni 2019 om 14:35

Variety weet vandaag te melden dat Netflix het groene licht heeft gegeven voor het tweede seizoen van Russian Doll. Het eerste seizoen van de komische serie, een creatie van Natasha Lyonne, Amy Poehler en Leslye Headland, ging over een New Yorker (Lyonne) die dezelfde avond keer op keer opnieuw moet beleven.
Seizoen 1 kreeg zeer lovende recensies, waardoor het gevaar bestaat dat de makers het trucje niet over weten te doen voor een vervolg. Daarbij komt kijken dat het eerste seizoen een zeer bevredigend einde had, wat nu mogelijk verpest kan worden. De makers houden echter vol dat het altijd de bedoeling is geweest om drie seizoenen te maken. Producent Headland zei daar onlangs het volgende over:

”We hebben Netflix vanaf het begin een plan voor drie seizoenen voorgelegd, waarbij we de meest vreemde ideeën hebben geopperd. Netflix vond dit alleen maar goed, en heeft ons vrij spel gegeven om deze ideeën te realiseren.”

Weinig details bekend
Ondanks dat er een tweede seizoen komt, weten we er verder nauwelijks iets over. Er is zelfs geen premieredatum bekendgemaakt. Houd Serietotaal dan ook goed in de gaten voor meer nieuws over Russian Doll seizoen 2.

Bron: Variety

Lees meer over: Russian Doll, Netflix, Natasha Lyonne, Amy Poehler, Leslye Headland

Populair nieuws