search

Ons nieuws van zondag 16 juni 2019

Captain Marvel-easter egg en Defender in 'Jessica Jones' seizoen 3
Series / Nieuws

Captain Marvel-easter egg en Defender in 'Jessica Jones' seizoen 3

De laatste Netflix / Marvel-serie ooit.

Na dertien seizoenen komt de Netflix / Marvel-seriereeks rond The Defenders tot een eind met het derde seizoen van Jessica Jones. In dat seizoen zitten uiteraard weer een aantal opvallende zaken. Waaronder een andere Defender en een knipoog naar de Marvel-heldin Captain Marvel.

Lichte spoilers...


In een opzich niet heel opvallende wending zit ook Mike Colters Luke Cage in seizoen 3 van Jessica Jones. De kogelwerende held ontmoet Krysten Ritters Jones en geeft advies over hoe om te gaan met Trish Walker (Rachael Taylor). Luke Cage werd in seizoen één van Marvels Jessica Jones geïntroduceerd, nog voor hij te zien was in zijn eigen serie, Luke Cage.

Captain Marvel
In de tweede aflevering 'AKA You're Welcome' zien we hoe Trish een kostuum maakt. Ze trekt een aantal pakjes aan in een kostuumwinkel. We zien onder meer Hellcats originele oranje kostuum. Tussendoor trekt ze ook nog een pak aan die duidelijk gebaseerd is op het pak van Carol Danvers' Captain Marvel. Trish zet zelfs een blonde pruik op. Een screenshot:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gecancelde 'Swamp Thing' moest 'Justice League Dark' inluiden
Series / Nieuws

Gecancelde 'Swamp Thing' moest 'Justice League Dark' inluiden

Maar de serie is af gecanceld...

Eerder deze maand trok DC Universe al na de eerste aflevering de stekker uit de serie Swamp Thing. De reden is nog niet duidelijk, maar het komt waarschijnlijk door problemen achter de schermen. Nu blijkt dat er waarschijnlijk drie seizoenen waren gepland.

Business Insider meldt het nieuws dat er naast die drie seizoenen ook werd nagedacht over een spin-off met de opvallende titel Justice League Dark, een titel die al langer in de planning stond om het witte doek te verschijnen.

Goed ontvangen
Maar zo ver is het niet gekomen. Het eerste seizoen werd al ingekort van dertien naar tien afleveringen en nu zal de serie niet verder ontwikkeld worden. Toch staat de serie op een prima 92 procent op Rotten Tomatoes, met een 7,37 / 10 als gemiddelde beoordeling.

Veel medewerkers van de serie, inclusief uitvoerend producent James Wan, begrijpen niet dat de serie is gecanceld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onthullende synopsis 'Stranger Things' S3!
Series / Nieuws

Onthullende synopsis 'Stranger Things' S3!

Meer duidelijkheid over het plot.

Netflix-serie Stranger Things gaat over iets meer dan twee weken weer verder. Dan verschijnt het volledige derde seizoen van de serie. Vandaag is er voor het eerst een uitgebreide synopsis vrijgegeven die duidelijkheid biedt over de verhaallijnen die we ditmaal kunnen volgen.

Hieronder volgt, zonder verder omhaal, de synopsis:
Het is 1985 in Hawkins, Indiana en het wordt bijna zomer. School is voorbij, er is een gloednieuw winkelcentrum geopend, en de Hawkins-crew staat op het punt volwassen te worden. Romantiek bloeit op en maakt de dynamiek van de groep complexer, en ze zullen moeten leren op te groeien, zonder uit elkaar te groeien. Ondertussen schuilt er gevaar. Als de stad bedreigd wordt door oude en nieuwe vijanden, worden Eleven en haar vrienden eraan herinnerd dat het kwaad nooit eindigt: het evolueert. Nu moeten ze samenwerken om te overleven en onthouden dat vriendschap altijd sterker is dan angst.
Dat betekent dat we dus meer van het Upside Down gaan zien dit derde seizoen en dat de gruwelijke Mind Flayer mogelijk weer terugkeert!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.