Nu al petitie voor een zesde seizoen van 'Lucifer'

Nu al petitie voor zesde seizoen van 'Lucifer'

Geoffrey Ketels, 17 juni 2019 om 16:19

Toegegeven, het is al een rollercoaster geweest voor fans van de serie 'Lucifer'. Ongeveer één maand nadat Fox te kennen had gegeven niet verder te gaan met de reeks kwam er hulp vanuit Netflix hoek. De streaminggigant liet meteen weten dat er wel degelijk een vijfde seizoen zal verschijnen. Deze zal te zien zijn ergens in het jaar 2020. Echter, ongeveer een week later begonnen verschillende fans plots met een petitie. De reden? Omdat men niet wil dat de reeks eindigt met het vijfde seizoen! Als er één ding is wat we kunnen zeggen, dan is het wel dat Lucifer fans duidelijk vastberaden zijn!

De petitie werd door de fans gelanceerd op de website Change.org en blijkt nu reeds een groot succes. Op moment van schrijven staat de teller van mensen die de petitie hebben getekend dan immers ook reeds op 12.054. In principe heeft de petitie ten minste 15.000 handtekeningen nodig. Alleen op die manier kunnen er verdere stappen mee worden ondernomen. De eisen van de fans zijn op moment van schrijven ook vrij duidelijk. Zij verwachten meer afleveringen van de getalenteerde schrijvers en de cast van Lucifer. Eigenlijk zou men ten minste 3 seizoenen van Lucifer van de hand van Netflix willen zien verschijnen.

3 seizoenen
De claim voor drie seizoenen voor Lucifer van Netflix lijkt helemaal niet uit de lucht gegrepen te zijn, in tegendeel. Dit is namelijk het 'gangbare' aantal seizoenen welke doorgaans door Netflix voor een serie wordt geproduceerd. In principe moet de verlossing voor een extra seizoen ook echt uit het kamp van Netflix komen. De rechten van de streamingservice op Lucifer stellen namelijk dat andere partijen binnen de 2 jaar volgend op het einde van de reeks geen vervolg mogen uitbrengen. Willen fans hun slag thuishalen? Dan zullen ze hun pijlen dus op Netflix moeten richten!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Lucifer, serie, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws