Dan toch geen Emmy voor Netflix serie 'Daredevil'?

Dan toch geen Emmy voor 'Daredevil'?

Een half jaar geleden werd de reeks door Netflix naar de eeuwige jachtvelden verwezen...

Geoffrey Ketels, 17 juni 2019 14:06

Ongeveer een half jaar geleden heeft Netflix er voor gekozen om haar serie 'Daredevil' naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Fans koesteren evenwel nog steeds de hoop dat het project mogelijks nog door een andere partij zal worden opgepikt. Het lijkt er echter naar uit te zien dat slecht nieuws Daredevil een beetje achtervolgt. Niet alleen is er momenteel geen sprake meer van een vervolg, daarnaast lijkt het project nu ook haar eens o zo zekere Emmy te gaan verliezen.
Na afloop van seizoen 3 was het voor iedereen duidelijk, Daredevil zou een Emmy in de wacht gaan slepen. Van die zekerheid is nu helemaal geen sprake meer, in tegendeel. De hoop op de Emmy voor 'Outstanding Stunt Coordination for a Drama Series, Limited Series or Movie' lijkt vervlogen. Dat bovendien omwille van een wel erg bijzondere reden. De epische 11-minuten durende one shot action sequence lijkt namelijk... te lang!

11 minuten
Het was de showrunner van Daredevil, namelijk 'Erik Olseon' die op Twitter duidelijkheid bracht. Hij stelde dat er een (duidelijk erg strenge) tijdslimiet geldt voor een clip die wordt ingediend voor een Emmy. De 11 minuten durende clip ligt ver boven die tijdslimiet. Bijgevolg lijkt het uitgesloten dat er nog een Emmy mee binnen kan worden gehaald. Inmiddels lijkt het er bovendien naar uit te zien dat Marvel haar Daredevil inzending voor de categorie heeft teruggetrokken. Volgens verschillende bronnen zijn er nu andere projecten die een gooi zullen doen naar de prestigieuze prijs. Het zou hierbij gaan om Luke Cage, Iron Fist en The Punisher.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Daredevil, serie, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws