Straks elke week 'Star Trek' te zien

Straks elke week 'Star Trek' te zien

Maar wel allemaal met een ander gevoel.

Jim Pedd, 21 juni 2019 om 06:43

Er is straks altijd een Star Trek-serie te zien. Elke week opnieuw moet er dan een aflevering te zien zijn, voor het eerst in de franchise. Dat zat er al een beetje aan te komen, want er zijn eind dit jaar twee series tegelijk te zien geweest. En: er zijn er meer op komst!
Dat laat producent en franchisehoofd Alex Kurtzman weten tijdens een interview met Deadline. “Het plan is om meerdere series te maken.” De gedachte is om dan elk van die series een heel eigen stem en gevoel te geven, zodat mensen ook niet verveeld raken en er klaar mee zijn.

Twee of drie jaar
De plannen worden ook lang vooruit gemaakt, twee tot drie jaar volgens Kurtzman. “Het kost ongeveer een jaar om van het schrijven tot een eindproduct te komen,” aldus de beste man. En daarom is er ook veel tijd nodig eer het ideaalbeeld realiteit is.

In elk geval werkt men nu aan het derde seizoen van Discovery, is eind dit jaar Picard te zien en is er een geanimeerde serie te zien rond de mensen die op de lagere dekken werken en eentje rond Philippa Georgiou.

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek, CBS ALl Access, Alex Kurtzman

Populair nieuws