Yellowstone krijgt met zekerheid derde seizoen

Yellowstone krijgt met zekerheid derde seizoen

De aankondiging brengt eindelijk 100% verlossing voor de fans...

Geoffrey Ketels, 20 juni 2019 14:02

Het leek er even wat minder goed uit te zien voor een mogelijk vervolg van de serie 'Yellowstone'. Nu is er echter witte rook voor het project met Kevin Costner in de hoofdrol. Fans kunnen zich dus met zekerheid gaan opmaken voor een derde seizoen! Yellowstone wordt omschreven als een hedendaagse Western welke het doen en laten van de Dutton familie volgt. De actie speelt zich af in Montana waar de Duttons de trotse eigenaar zijn van de grootste ranch van de Verenigde Staten.
Ondanks het feit dat het derde seizoen van de reeks nog maar net is aangekondigd is er ook reeds wat nieuws verschenen met betrekking tot de cast van 'Yellowstone'. Dit nieuws is ook niet van de minste. Niemand minder dan 'Josh Holloway' (bekend van onder meer het personage 'Swayer' in de ABC Serie 'Lost') is toegevoegd aan de cast.

Josh Holloway
Holloway zou gecast zijn voor de rol van 'Roarke Carter'. Dit betekent dat het niet zomaar gaat om een gastoptreden, maar wel om een terugkerende rol. Het personage van Holloway wordt omschreven als een knappe en charmante hedge fund manager. Het lijkt voorbestemd te zijn dat het pad van Carter zich zal kruisen met deze van John Dutton's dochter Beth (gespeeld door Kelly Reilly). Hij zit namelijk in de geldbusiness en zij ook. Het wordt leuk om te ontdekken of deze theorie daadwerkelijk waarheid zal worden of niet.

Nog even terug naar het tweede seizoen van de serie, want ook deze verwelkomt een nieuw gezicht. In het tweede seizoen maakt de kijker in Yellowstone namelijk kennis met Arrow acteur 'Neal McDonough' en zijn personage 'Malcolm Beck'. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het tweede en derde seizoen van Yellowstone zal heel wat nieuws onder de zon brengen.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Yellowstone, serie, Kevin Costner

Populair nieuws