Aantal afleveringen 'Lucifer' seizoen 5 bekend!

Aantal afleveringen 'Lucifer' seizoen 5 bekend!

Geoffrey Ketels, 20 juni 2019 om 14:39

Het vijfde seizoen van 'Lucifer' staat nog maar gepland voor volgend jaar. Toch zijn fans reeds gestart met een petitie om de serie nog ten minste een zesde seizoen ook te schenken. Zelden was de lokroep vanuit de fanbase van een serie zo groot als bij Lucifer het geval is. Bovendien stelden veel fans zich ook de vraag uit hoeveel afleveringen het vijfde seizoen nu precies zal bestaan. Het was uiteindelijk de showrunner van Lucifer die hierop een antwoord gaf.

Na de finale van het vierde seizoen staan de zenuwen strak gespannen voor wat het vijfde seizoen betreft. Onder meer op Twitter worden er dan ook frequent vragen afgevuurd op het team achter de populaire televisieserie. Uiteindelijk was het de showrunner van de serie, namelijk 'Ildy Modrovich' die er voor koos om één van de vaakst gestelde vragen te beantwoorden. Uit hoeveel afleveringen zal het vijfde seizoen namelijk precies bestaan? Wel, het antwoord is 10 stuks!

Geen extra afleveringen
Dat het vijfde seizoen van Lucifer uiteindelijk 10 afleveringen zal tellen hoeft eigenlijk helemaal niet te verbazen, in tegendeel. Dit is namelijk hetzelfde aantal afleveringen als Netflix heeft besteld voor het vierde seizoen van de serie. Dit gezegd zijnde weet je met Netflix natuurlijk maar nooit...

Dat er heel wat nieuws staat te gebeuren in het vijfde (en laatste?) seizoen van Lucifer staat eigenlijk buiten kijf. De finale van het vierde seizoen heeft gezorgd voor een fantastische inleiding voor wat komen gaat in het vervolg dat volgend jaar zal verschijnen. Wordt het vijfde seizoen het spannendste ooit? We zijn benieuwd. Bring it on Netflix!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Lucifer, serie, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws