Eerste trailer 'The Terror' seizoen 2!

Eerste trailer 'The Terror' seizoen 2!

De anthology-serie keert terug met een nieuwe verhaallijn en cast.

Zilko Tarici, 21 juni 2019 om 10:42

AMC heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van The Terror: Infamy, het tweede seizoen van de anthology-serie. Toen het eerste seizoen in 2018 werd uitgebracht was het de bedoeling dat deze zou gelden als eenmalige miniserie. Het succes bij critici en publiek zorgde uiteraard voor een vraag naar meer. Je kunt de beelden hieronder bekijken.
Het nieuwe seizoen speelt zich af in een gevangenenkamp voor Japanse Amerikanen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en bevat de nodige parallellen met de huidige actualiteiten. Uiteraard is er natuurlijk ook een bovennatuurlijk horror-element in het nieuwe seizoen. Waar de op de Noordpool gestrande scheepvaarders uit seizoen 1 te kampen hadden met een mystiek monster, is er in het nieuwe seizoen sprake van een boosaardige geest die het eerder genoemde gevangenenkamp terroriseert.

Talent voor en achter de camera
Het script van The Terror: Infamy werd geschreven door Max Borenstein (Godzilla) en Alexander Woo (Manhattan). Woo doet tevens dienst als showrunner van het nieuwe seizoen, dat bestaat uit 10 afleveringen. In seizoen 2 zien we Derek Mio als Chester Nakayama, Kiki Sukezane als Yuko; een mysterieuze vrouw uit Chesters verleden, Cristina Rodio als Luz; Chesters geheime liefde, Shingo Usami als Henry Nakayama; Chesters vader, Naoko Mori als Asako Nakayama; Chesters moeder en George Takei als Yamato-san, een voormalige visser en leider van zijn gemeenschap. The Terror: Infamy beleeft zijn premiere op 12 augustus.


Bron: AMC

Lees meer over: The Terror, George Takei, Derek Mio, Dan Simmons, Max Borenstein, AMC

Populair nieuws