'American Horror Story' keert in september weer terug met seizoen 9!

'American Horror Story' keert snel terug!

Jim Pedd, 27 juni 2019 om 08:35

FX heeft nu al bekend gemaakt wanneer American Horror Story: 1984 van start gaat. De serie zal vanaf 18 september op de Amerikaanse televisiezender te zien zijn. Vermoedelijk wordt de boel vervolgens ook op Netflix in Nederland uitgezonden.

1984 is het negende seizoen van de dramaserie. Het is nog niet duidelijk waar dit nieuwe seizoen precies om zal draaien, al hintten teasers er al op dat de boel gaat lijken op een slasherfilm uit de jaren tachtig. Welke castleden er uit de franchise allemaal terugkeren is ook nog niet helemaal duidelijk.

Oude verhalen
Waar American Horror Story een anthologie-serie is, horen we nu dat er koppelingen worden aangebracht tussen verschillende oude seizoenen. Dat betekent dat er net als bij Apocalypse, het vorige seizoen van de serie, ook weer oude bekenden te zien zijn. Dat is mooi, want daarmee begint de serie steeds meer een geheel te worden.

Naar het schijnt zal dit nieuwe seizoen overigens lijken op films als Friday the 13th en Sleepaway Camp. Dit is het derde seizoen dat zich niet in het heden afspeelt.

Bron: THR

Lees meer over: American Horror Story 1984, American Horror Story, FX, Ryan Murphy

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws