'Star Trek' is er straks voor iedereen

'Star Trek' is er straks voor iedereen

Ook de kids moeten van Trek houden.

Jim Pedd, 3 juli 2019 om 05:42

In de toekomst moet Star Trek niet alleen leuk zijn voor de fans van vroeger. De franchise moet ook jonge mensen aanspreken die er nog niet bekend mee zijn. Dat vertelt showrunner Alex Kurtzman tijdens de Crew Call podcast van Deadline.
Kurtzman heeft een plan voor de komende vijf tot tien jaar van de franchise. De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen aan boord te krijgen. Dat verklaart Star Trek: Discovery, dat gericht is op actiefans van Star Wars, Picard dat zich juist richt op oudgedienden en de vele andere plannen die er zijn.

Meer mogelijk
Nu laat Kurtzman weten dat hij CBS benaderde en zei: “Je hebt hier een compleet universum en een groep fans die niet genoeg bediend wordt.” En dus maakte hij een plan voor de komende vijf tot tien jaar aan Trek. “Deel hiervan was het idee om de tijd te nemen en het rustig aan op te bouwen.”

Volgens het franchisehoofd moeten er zoveel mogelijk fans gevonden worden, maar moet men daar wel zoveel mogelijk tijd voor nemen. “Wat we moeten doen, is nieuwe generaties aanspreken.” En dus wil hij daar op in spelen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek, Discovery, Picard, Alex Kurtzman

Populair nieuws