search
Gerucht: Harry Potter TV-serie in de maak?
Series / Nieuws

Gerucht: Harry Potter TV-serie in de maak?

Natuurlijk gaan we een TV-serie krijgen over onze favoriete Tovenaarsleerlingen op Zweinstein...

De laatste Harry Potter-film is ondertussen alweer acht jaar geleden verschenen en de wereld is ondertussen flink veranderd. TV-series met enorme budgetten en beroemde acteurs houden ons aan de smartphone en/of tablet gekluisterd. De verschillende streamingdiensten vechten elkaar de tent uit, of gaan dat nog doen, voor de gunst van de kijker. Ook Warner Bros. wil zich nu gaan mengen in dat gevecht met o.a Netflix, Amazon, HBO en Disney+ en dan zet je uiteraard meteen je zwaarste geschut in: Harry Potter.

Volgens bronnen binnen de studio is een Potter-serie in ontwikkeling, die beschikbaar moet worden via een nog te lanceren streamingdienst exclusief voor content van Warner Bros Studio's. Uiteraard praten we nog wel over een vroege ontwikkelingsfase, wat betekent dat het concept nog altijd afgekeurd kan worden.

De serie moet zich afspelen voor de gebeurtenissen in de films en boeken en nieuwe personages introduceren. Het lijkt er dus op dat ook Harry Potter hiermee zijn eigen Universum gaat krijgen. De Fantastic Beasts-films zijn hier uiteraard al een onderdeel van.

Voor de fans, en dat zijn er veel, is dit allemaal zeer goed nieuws uiteraard. De magische wereld van Harry Potter is simpelweg té fantasievol en interessant om niet opnieuw naar Zweinstein terug te keren. Dat zal Warner Bros. uiteraard ook snappen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen