Netflix-serie 'The Society' krijgt een tweede seizoen!

'The Society' krijgt een tweede seizoen!

Zilko Tarici, 9 juli 2019 om 16:57

Netflix heeft aangekondigd dat dramaserie The Society een tweede seizoen krijgt. Bedenker Chris Keyser keert daarbij terug als showrunner en uitvoerend producent van het nieuwe seizoen. Daarnaast zal ook Marc Webb (The Amazing Spider-Man) opnieuw dienst doen als producent. De opnames van de nieuwe afleveringen moeten later dit jaar beginnen, gevolgd door een premieredatum ergens in 2020.

In The Society volgen we een groep tieners die op mysterieuze wijze terechtkomen in een kopie van hun woonplaats, zonder enig spoor van hun ouders. De vrijheid die ze hiermee krijgen is natuurlijk zeer welkom, maar brengt ook de nodige gevaren met zich mee. Nu moeten de tieners dan ook uit zien te vogelen wat er met ze is gebeurd en hoe ze moeten zien te overleven.

Populair bij critici en publiek
Het eerste seizoen van de serie kon rekenen op positieve kritieken van recensenten en werd ook door het publiek omarmd. De cast van The Society bestaat uit namen als Kathryn Newton, Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacques Colimon, Olivia DeJonge, Alex Fitzalan, Kristine Froseth, José Julián en Alex MacNicoll.

Bron: Variety

Lees meer over: The Society, Kathryn Newton, Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacques Colimon

Populair nieuws