'John Wick'-bedenker ingehuurd voor Marvel-serie 'Falcon & Winter Soldier'!

Marvel's 'Falcon & Winter Soldier' krijgt vorm!

Anthony Mackie en Sebastian Stan keren terug als de twee superhelden.

Zilko Tarici, 12 juli 2019 om 09:12

John Wick-bedenker Derek Kolstad is door Marvel Studios ingehuurd om mee te schrijven aan de scenario’s van Falcon & Winter Soldier, een miniserie die voor de nieuwe streamingdienst Disney+ wordt gemaakt.
In de serie spelen Anthony Mackie en Sebastian Stan opnieuw de rollen van respectievelijk Sam Wilson (alias Falcon) en Bucky Barnes (alias Winter Soldier). De serie speelt zich af na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame.

Emily VanCamp en Daniel Bruhl zijn daarnaast in onderhandelingen getreden om opnieuw de rollen van Sharon Carter en Helmut Zemo te spelen. Kari Skogland zal de zesdelige miniserie, die wordt verwacht in augustus 2020, regisseren. Naast Falcon & Winter Soldier worden ook series ontwikkeld over Loki, Scarlet Witch & Vision (WandaVision) en Hawkeye.

Een schrijver die van wanten weet
Kolstad was eerder dit jaar nog verantwoordelijk voor het script van actie-sequel John Wick: Chapter 3 – Parabellum van Sony Pictures. Momenteel werkt hij aan het script van gameverfilming Just Cause voor Constantin en zal zich binnenkort richten op de nieuwe Hulu-serie die de Hitman-gamefranchise als basis gebruikt.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Falcon and Winter Soldier, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Derek Kolstad, John Wick Chapter 3

Populair nieuws