search
'A.P. Bio' krijgt dan toch een derde seizoen!
Series / Nieuws

'A.P. Bio' krijgt dan toch een derde seizoen!

Het netwerk komt daarmee terug op haar eerdere beslissing...

Geoffrey Ketels
Enkele maanden geleden liet NBC optekenen dat haar komedie A.P. Bio geen vervolg meer zou krijgen. Het tweede seizoen zou daardoor ook meteen het laatste zijn voor de reeks. Helemaal onverwachts kwam die bekendmaking niet, want de komedie kreeg af te rekenen met tegenvallende resultaten. Nu is er toch terug goed nieuws voor de fans. NBC is namelijk teruggekomen op haar beslissing en pakt alsnog uit met een derde seizoen.

Ondanks het feit dat de serie dus alsnog een vervolg zal krijgen zal deze niet worden gelanceerd op het lineaire netwerk van NBC. In plaats daarvan wordt het een titel welke zal verschijnen op de eigen streamingdienst van het platform. Het is algemeen bekend dat NBC op moment van schrijven druk bezig is met de ontwikkeling van een dergelijk platform. Een naam of lanceringsdatum werden evenwel vooralsnog niet genoemd.

Toch een doorstart
Dat NBC er nu voor kiest om alsnog een doorstart te maken met de serie is enigszins opvallend. Ze was dan ook alles behalve een kijkcijferkanon. Waarom heeft het netwerk er nu dan toch voor gekozen om er mee verder te gaan? Wellicht omdat men bij NBCU duidelijk wel fan is van de serie. Bovendien is het een publiek geheim dat de cast van A.P. Bio maar wat graag verder zou willen met het project. Vooral dit gegeven zal de beslissing voor NBC wellicht een stuk eenvoudiger hebben gemaakt.

Dat A.P. Bio een doorstart maakt komt toch niet helemaal uit de lucht vallen. Enkele dagen voor de officiƫle bekendmaking van NBC was het namelijk 'Glenn Howerton' welke via Twitter liet optekenen dat Jack en zijn klas waarschijnlijk terug zouden keren voor een vervolg.

In Nederland is A.P. Bio te zien op NPO3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen