Nieuw seizoen 'Last Chance U' te zien op Netflix

Nieuw seizoen 'Last Chance U' te zien op Netflix

De populaire docuserie is toe aan haar vierde seizoen...

Geoffrey Ketels, 18 juli 2019 om 15:43

In augustus vorig jaar maakte Netflix bekend dat er een vierde seizoen zou verschijnen van de populaire docuserie Last Chance U. Ondanks het feit dat in eerste instantie vooral de Verenigde Staten als belangrijke afzetmarkt voor de serie werd vooropgesteld heeft ze wereldwijd heel wat fans weten te verzamelen. Deze fans kunnen nu hun borst alvast nat gaan maken. Het vierde deel van de docuserie staat namelijk morgen op Netflix!
Last Chance U is een Netflix Original docuserie waarin het doen en laten wordt gevolgd van jonge American Football-spelers. Zij doen elke dag opnieuw hun uiterste best om mee te dingen naar het hoogst haalbare, namelijk de NFL. In het bijzonder voor de spelers die we volgen in Last Chance U is dit makkie. Van hen is namelijk bekend dat ze niet helemaal onbesproken zijn. Niet alleen ervaring en kwaliteit, maar ook reputatie is erg belangrijk in de NFL. De spelers van de 'Junior College' hebben in het verleden doorgaans reeds voor grote colleges gespeeld. Bij deze colleges zijn ze echter weggestuurd omwille van verschillende incidenten. In Last Chance U krijgen deze spelers een laatste kans om zich te bewijzen.

Seizoen 4
In het vierde seizoen worden de schijnwerpers opnieuw gericht op de spelers die actief zijn aan de 'Independence Community College Pirates'. Het is hier dat Jason Brown trainer is. Het voorbije seizoen nam de reeks ons voor het eerst mee naar Kansas. Hiervoor werd de 'East Mississippi Community College' gevolgd. Op dat ogenblik was dat een bewuste keuze omdat ze landskampioen waren geworden in de JuCo. Deze roemrijke periode staat in schril contrast met wat Independence te verwerken kreeg. Zij gingen in het merendeel van de wedstrijden immers sterk onderuit. De aanstelling van Jason Brown moest daar nu maar eens verandering in gaan brengen.

Mooie scores
Last Chance U heeft duidelijk de harten van de Netflix kijkers weten te veroveren. Dit bewijzen ook de scores die worden gegeven op gespecialiseerde websites zoals IMDB en Rotten Tomatoes. Op IMDB ontving de serie een score van 8,5/10. De score op Rotten Tomatoes bedraagt zomaar even 90 procent. Zal ook het vierde seizoen de hooggespannen verwachtingen weten in te lossen? We komen het te weten op Netflix!

Lees meer over: Last Chance U, Netflix, serie, docuserie

Populair nieuws