Serie Marvels 'Agents of SHIELD' gaat stoppen

Marvels 'Agents of SHIELD' gaat stoppen

Aan alles komt een eind, laat Marvel weten.

Jim Pedd, 19 juli 2019 om 19:59

Alles komt tot een eind. En dus ook de serie Agents of SHIELD van Marvel Studios en ABC. De serie beleeft dit jaar nog zijn zesde seizoen op televisiezender ABC en is al vernieuwd voor een zevende reeks. Die zal in 2020 te zien zijn en breidt een einde aan het verhaal.
Deadline meldde het nieuws voordat het panel op de San Diego Comic-Con plaatsvond. Marvel TV-baas Jeph Loeb bevestigde het vervolgens. Door nu al de knoop door te hakken en te laten weten dat de serie eindigt met het zevende seizoen, kunnen de showrunners rustig aan naar een einde toewerken.

Een feestje
Het laatste seizoen wordt volgens Loeb geen zielig seizoen, maar juist een feestje voor fans. Alhoewel de serie eindigt met het zevende seizoen, wordt het dus een mooie reeks die ons een laatste keer alle hoofdpersonen moet laten zien. “Het zesde seizoen is nog niet voorbij, en je hebt nog niets van het zevende gezien. En daarna is het niet alsof we van het podium stappen en je ons daarna nooit meer ziet. Je zal moeten zien hoe het eindigt,” aldus Loeb.

Bron: Deadline

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, ABC

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws