search
Trailer 'Van Helsing' seizoen 4 met de bloedmooie Tricia Helfer als Dracula!
Series / Trailer

Trailer 'Van Helsing' seizoen 4 met de bloedmooie Tricia Helfer als Dracula!

De bloedmooie Tricia Helfer is dit seizoen Dracula.

Afgelopen december kondigde Syfy aan dat de horrorserie Van Helsing een vierde seizoen krijgt. De vampierenserie krijgt dertien afleveringen en een nieuwe showrunner. En daar bovenop, zien we voor het eerst ook de legendarische Dracula, die gespeeld wordt door Tricia Helfer.

Van Helsing verkent in deze vierde reeks meer van de mythologie van vampiers. Tegelijk is er, zoals de trailer al laat zien, nog genoeg ruimte voor bloedige actie. We zien namelijk hoe Vanessa van Helsing (Kelly Overton) en haar groepje heldhaftige vrienden, probeert de wereld te heroveren van vampiers. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als we de trailer zien. Dracula is immers een gevaarlijke nieuwe schurk waar de groep het tegen op moet nemen.



Showrunner Neil LaBute vertelde nog dat het vierde seizoen "dieper kijkt naar de iconische legendes van vampiers en hun ultieme doelen voor deze wereld. Er staan nieuwe schurken op en onverwachte helden voegen zich bij het gevecht. We hebben fantastische plannen voor dit seizoen en ik kan niet wachten die met onze toegewijde fans te delen."

De serie keert deze herfst terug.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen