HBO bespreekt fanpetitie om 8e seizoen 'Game of Thrones' opnieuw te maken

HBO bespreekt fanpetitie remake S8 Game of Thrones

HBO baas Casey Bloys heeft eindelijk een reactie gegeven op de fanpetitie om het 8e seizoen van 'Game of Thrones' opnieuw te maken.

Emma Nota, 26 juli 2019 om 17:05

HBO baas Casey Bloys heeft eindelijk een reactie gegeven op de fanpetitie om het 8e seizoen van Game of Thrones opnieuw te maken. Het laatste seizoen van de epische HBO-serie heeft, zacht uitgedrukt, 'zeer gemengde reacties' opgeroepen bij recensenten en fans.
Met stip op nummer 1 klaagden kijkers van het laatste seizoen Game of Thrones over de plotselinge kanteling van Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Als 'held van het gewone volk' laat ze ineens haar draken los op de (voornamelijk) onschuldige burgers van King's Landing.

Fans klaagden ook dat bepaalde personages halfbakken verhaallijnen hadden. Met name Cersei en Jaime Lannister, die na acht spannende seizoenen in feite off-screen stierven nadat de Red Keep op hen instortte tijdens de woedeuitbarsting van Daenerys.

Ook over de donkere cinematografie, de vrouwonvriendelijkheid en de manier waarop ineens de dreiging van de 'White Walkers' uit het niets opgelost werd, is veel geschreven en geklaagd. Uiteindelijk is er zelfs een petitie gestart waarin HBO werd opgeroepen het laatste seizoen opnieuw te maken, zonder de betrokkenheid van showrunners David Benioff en Dan Weiss.

Eindelijk reactie HBO
In een reactie op de petitie laten de HBO-bazen weten dat er geen nieuwe opnames gemaakt gaan worden van het 8e seizoen.

Baas Casey Bloys zegt het volgende over de petite:

"Er zijn heel, heel weinig nadelen aan het hebben van een enorm populaire show, maar een die ik kan bedenken is dat wanneer je probeert het te beëindigen, veel mensen een mening hebben over hoe het zou moeten eindigen. De petitie toont veel enthousiasme en passie voor de show, maar het was niet iets dat we serieus hebben overwogen."

Wat je ook van de populaire serie en zijn laatste seizoen vindt, het is nu allemaal afgerond en hopelijk zijn de fans wel weer te spreken over de spin offs.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Casey Bloys, petitie

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws