Oude bekende uit 'Voyager' terug in 'Star Trek: Picard'?

Oude bekende uit Voyager terug in Star Trek Picard

Jim Pedd, 1 augustus 2019 om 06:00

Als er een tweede seizoen van Star Trek: Picard komt, staat ons mogelijk een mooie verrassing te wachten. Robert Picardo, die zeven seizoenen lang schitterde als de Doctor in Star Trek: Voyager, heeft onthuld dat hij mogelijk in Picard gaat spelen.

CBS heeft namelijk contact opgenomen met de acteur om de rol opnieuw te spelen. “Ik kijk ernaar uit,” vertelt de acteur. “Zoals je weet, speel ik twee personages, voornamelijk de Doctor, maar ook Lewis Zimmerman. Lewis Zimmerman, de man die het programma van de Doctor geschreven heeft, is zeker ouder geworden. Hij bevindt zich in dezelfde tijdlijn als Patrick Stewart en iedereen van [Star Trek: The Next Generation].”

Niet de Doctor?
Het lijkt er niet op dat de acteur de rol van de Doctor zal spelen. “Net als Data, wordt de Doctor niet ouder. Maar er zijn manieren om dat uit te leggen, dat weten we allemaal. Ik grapte laatst nog dat mijn dochter visuele effecten doet. Zij zou mij al 25 jaar jonger uit kunnen laten zien. Maar het wordt interessant om te zien of er nog iets kan gebeuren. Het zou leuk zijn om weer samen met Jeri [Ryan] te zien te zijn.”

Lees meer over: Star Trek Voyager, CBS, AMazon, Robert Picardo

Populair nieuws