Aankomende Netflix-serie 'The Witcher' moet ons 'Game of Thrones' doen vergeten

'The Witcher' moet ons 'GOT' doen vergeten

Dit kan wel eens een gigantische serie worden.

Jim Pedd, 1 augustus 2019 om 07:04

Netflix-serie The Witcher moet later dit jaar te zien zijn op de populaire streamingdienst. Als het dan eindelijk zover is, krijgen we de duistere, maar charmante, wereld van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowsi te zien. Dat wordt een interessante balans tussen humor en duistere scènes.
Actrice Anya Chalotra, die de rol van Yennefer speelde, vertelt dat de serie een balans zoekt. “Ik geloof dat het een serieuze serie is, die ook duister is, maar volgens mij ook echt hart heeft. En er zitten wat hilarische personages in,” aldus Chalotra. “Neem Jaskier, hij is zo hilarisch, vooral de relatie die hij met Geralt en met Yennefer heeft. Zij zit vol humor, maar maakt ook zo haar duistere momenten door. Ze neemt zichzelf dus niet altijd heel serieus.”

Lees ook: Henry Cavill viel Netflix lastig om 'The Witcher'

The Witcher
The Witcher is dit jaar nog te zien op Netflix. De serie is gebaseerd op de fantasyboeken van de Poolse schrijver en draait om Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager. Hij worstelt ermee om zijn plek in de wereld te vinden; een wereld waarin mensen vaak nog gestoorder zijn dan monsters. Als het lot hem het pad laat kruisen met een machtige tovenares en een jonge prinses met een duister geheim, moet het trio leren zich een weg te vinden door het steeds gevaarlijkere Continent.

Lees ook: Fanfavoriet personage maakt zijn opwachting in Netflix-serie 'The Witcher'!

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Serie

Populair nieuws