'The 100' neemt opnieuw afscheid van een belangrijk personage

Opvallende verdwijning personage The 100 bevestigt

De showrunner van de reeks laat er geen twijfel (meer) over bestaan...

Geoffrey Ketels, 1 augustus 2019 om 16:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The 100 is zo'n typische serie die het geen probleem lijkt te vinden om heel wat van haar belangrijke personages naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. In alle seizoenen tot dusver moesten fans dan ook reeds afscheid nemen van verschillende bekende namen. Het recente verlies van Kane is bovendien nog maar net verwerkt of er wordt alweer een ander personage uit de serie geschreven. Het ongeloof bij de fans was deze keer zomaar nog groter dan anders...
De laatste aflevering van The 100 die is verschenen heeft meer dan ooit verdeeldheid gezaaid bij de fans van de reeks. De episode "Adjustment Protocol" zag namelijk het vertrek van een wel erg belangrijk personage uit de serie. Het was namelijk niemand minder dan 'Abby' die de dood vond nadat haar lichaam werd overgenomen door de recent vermoorde vrouw van 'Russell'. Het personage van Abby was reeds bij de serie betrokken vanaf het prille begin en heeft eigenlijk altijd een belangrijke rol vertolkt.

Lees ook: 'The 100' krijgt dan toch nog een vervolg!

Showrunner bevestigt vertrek
Vooral de manier waarop het personage van Abby uit The 100 verdween deed de wenkbrauwen fronsen. Zou het echt kunnen dat een dergelijk belangrijk personage op zo'n manier aan haar einde zou komen? Duidelijk wel. Inmiddels heeft 'Jason Rothenberg', de showrunner van de serie op Twitter aangegeven dat Abby wel degelijk niet meer terug zal keren. Daarmee komt meteen een einde aan heel wat speculatie. Clarke (gespeeld door 'Eliza Taylor') bewees namelijk dat het wel degelijk nog mogelijk is om terug te keren nadat een lichaam is overgenomen. Datzelfde geluk zal Abby dus helaas niet hebben.

Ondanks het feit dat het verhaal van 'Paige Turco' in The 100 dus duidelijk ten einde is maakt de promo voor de finale van het zesde seizoen duidelijk dat de actrice wellicht nog één keer haar opwachting zal maken. Ook deze promo wilden we jullie uiteraard niet onthouden:


Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The 100, serie

Informatie over de serie: The 100

Populair nieuws